Miley Cyrus og Rihanna konkurrerte om drøyeste kjole

Miley Rihanna

De kan begge en ting eller to om å sjokkere på den røde løperen - Rihanna (26) og Miley Cyrus (21) stilte begge i svært avslørende kjoler på amfAR-gallaen i Los Angeles.

Publisert:
Miley Rihanna

HARDT: Antrekket til Miley kan ikke akkurat klassifiseres som mykt og romantisk. Foto: NTB Scanpix

Miley Rihanna

BLOMSTERBLADER: Rihanna dekket til det gjennomsiktige partiet over brystene med metalliske blomsterblader. Foto: Getty Images

Det er langt fra første gang de to får oppmerksomhet for antrekkene sine, og i det siste har det særlig vært Miley Cyrus sine antrekk som har fått presse og publikum til å måpe. Foruten den uforglemmelige opptredenen på VMA, la popstjernen ut et relativt avslørende bilde av seg selv på Instagram forrige Halloween, og stilte dessuten nylig toppløs på en motefest i New York.

Onsdag kveld slo hun altså til med nok et dristig antreek, denne gangen på den kjendistunge amfAR-gallaen i Los Angeles. Cyrus poserte smilende på den røde løperen i en sort kjole-lignende kreasjon, bestående av sort skjørt og tykke «stropper» som kun dekket det aller nødvendigste på overkroppen. Kjolen er ifølge kjendisnettstedet JustJared fra Tom Ford. 21-åringen gjorde den dramatiske looken komplett med tykk, mørk eyeliner.

Saken fortsetter under bildet!

rihanna miley 1

Foto: NTB Scanpix

rihanna miley 1

Foto: NTB Scanpix

rihanna miley 1

Foto: NTB Scanpix

rihanna miley 1

Foto: NTB Scanpix

Miley var dog ikke den eneste som fikk oppmerksomhet for utringningen (om man kan kalle det det) på den røde løperen. Rihanna har holdt en lav profil den siste tiden, men gjorde onsdag kveld comeback så det suste.

Barbados-baben var kanskje hakket mer elegant enn «kollega» Miley, men stilte like fullt i en kjole som så og si blottet puppene, med bare litt lilla glitter som dekket over.

Det lilla glitteret sto for øvrig i stil med popstjernens lilla sandaler, som stakk ut fra en lårhøy splitt. Der kunne man også skimte et par sorte «stay ups». Videre gikk Rihanna for frisk sminke med korallfarget leppestift og matchende negler.

Rihanna har tidligere fått oppmerksomhet for flere dristige antrekk fra Chanel og Adam Selman, men denne gangen valgte også hun ifølge GQ en kjole den amerikanske luksusdesigneren Tom Ford.

Se flere antrekk fra amfAR-gallaen under!

Alessandra Ambrósio. Foto: NTB Scanpix
Kristin Davis. Foto: NTB Scanpix
January Jones. Foto: NTB Scanpix
Michelle Rodriguez. Foto: NTB Scanpix
Dita Von Teese. Foto: NTB Scanpix
Sharon Stone. Foto: NTB Scanpix
Publisert:

Finn mer innhold om: