Nyheter

Beyoncé vakte oppsikt i sexy Cavalli-kjole

STJAL OPPMERKSOMHETEN: Beyoncé strålte på scenen i en fotsid sort kreasjon signert Roberto Cavalli, sko fra Christian Louboutin og smykker fra Lorraine Schwartz. Foto: GETTY IMAGES

Også i forbindelse med årets Super Bowl-finale skaper Beyoncés antrekk overskrifter. Denne gangen hylles stjernen for kjolevalget.

Martine Haug Nysether
Publisert:

Iført en lekker kjole signert Roberto Cavalli stjal 32-åringen all oppmerksomheten under lørdagens før-konsert før Super Bowl-finalen søndag.

Beyoncé er kjent for sine dristige sceneantrekk, men etter fjorårets Super Bowl-opptreden fikk superstjernen den amerikanske dyrevernorganisasjonen PETA til å se rødt.

Mens 32-åringen i fjor vekket oppsikt i et minimalt antrekk bestående av en svart body, skinnhansker og nettingstrømper - gikk hun i år for en mer sofistikert, men fremdeles sexy look.

Med sine lange, blonde lokker strålte Beyoncé i den fotside Roberto Cavalli-kreasjonen, sko fra Christian Louboutin og smykker fra Lorraine Schwartz. Med sotede øyne og røde lepper gjorde sminken antrekket komplett.

Sexy antrekk

Det er ikke første gangen superstjernen viser seg i et sexy antrekk i år. Under årets Grammy-utdeling klinte hun til både på den røde løperen og på scenen.

Artisten som er kjent for å vise både hud og sine veldreide former var kun iført en sort strømpebukse, truse og bh under en transparent skjorte med lærstropper.

I het omfavnelse sammen med ektemannen Jay-Z fremførte hun låten «Drunk in Love».

Også i fjor vekket artisten oppsikt med antrekkene sine. En uke etter at hun overrasket fansen med plateutgivelsen av albumet «Beyoncé» like før jul, dukket hun opp i en glitrende lårkort kreasjon, designet av den amerikanske luksusdesigneren Tom Ford.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Klær
  2. Kjoler
  3. Beyoncé

Relaterte artikler

KJENDIS

Beyoncé slaktes for ny hårsveis: - Vitner om desperasjon

MOTE

Beyoncé, Jay-Z og Blue Ivy matchet i vinterens hotteste farge

NYHETER

Beyoncé eide Super Bowl-scenen i Jackson-inspirert antrekk

NYHETER

Sjekk Beyoncés råsexy «norske» sceneantrekk

KJENDIS

Se Beyoncés stilutvikling: Dronning av pop og paljetter

NYHETER

Sexy Beyoncé opptrådte i bare undertøyet

NYHETER

Slakter Brit Awards-kjolene: - Terningkast én