Bella Hadid skal være klar for Victoria's Secret

BLIR ENGEL: Alt tyder på at Bella Hadid får gå årets Victoria's Secret-show. Her på Dior-fest like etter at nyheten sprakk. Foto: AFP

Undertøysgiganten Victoria's Secret har sørget for dagens to store motesnakkiser: Showet er flyttet til Paris, og stjerneskuddet Bella Hadid (20) skal være blant modellene.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

På tross av kritikk fra flere hold, klarer det amerikanske undertøysmerket år etter år å skape blest rundt catwalkshowet, som bare settes opp én gang i året. Og når Jen Waldman, som jobber med Victoria's Secret-showet, la ut følgende instabilde denne uken, gikk motepressen av hengslene:

untitled link

«One of us made the fashion show cut», skriver Waldman, og nettsteder som Daily Mail og Glamour slo like etter fast at Hadid har skaffet seg en plass blant undertøysenglene på catwalken.

MOTE

Den tragiske historien bak Victoria's Secret

Som søsteren

Et stort steg for Hadids karriere, selv om hun riktignok har jobbet for merket tidligere. Akkurat som storesøster Gigi Hadid (21), var hun i fjor en av modellene i kampanjer for underkolleksjonen Pink.

Storesøster Gigi gikk for øvrig også sitt første Victoria's Secret-show i fjor, og er forventet å dukke opp igjen i år. Altså fortsetter Bella å gå i hennes fotspor.

KAN LÆRE BORT: Gigi Hadid gikk sitt første show for merket i fjor. Foto: AFP

Flyttet showet

Men ikke nok med det - Victoria's Secret har også bydd på flere overraskelser knyttet til årets show. Det hele er nemlig flyttet til Paris, hvor det aldri har blitt holdt før. Hvorfor er ikke kjent.

Vanligvis holdes showet i New York, bortsett fra i 2014, da London var den utvalgte byen.

MODELLSØSTRE: Gigi og Bella Hadid har begge tatt motebransjen med storm de siste par årene. Foto: NTB scanpix
Publisert: