Jennifer Lawrence glitret i drøy premiere-kjole

DROPPET KLØFT: Men Jennifer Lawrence lot til gjengjeld utringningen på siden av kjolen gå laaaaangt ned. Foto: NTB Scanpix

I kveldens frekkeste kjole, var det ingen som kunne konkurrere med Jennifer Lawrence på «The Hunger Games»-premieren.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Lawrence og kollegene fra den annerkjente serien/filmen sprader i disse dager på røde løpere over hele verden i forbindelse med premieren på «The Hunger Games: Mockingjay Part 2».

DRAMATISK: Looken til Lawrence ble ytterligere dramatisk med mørkerøde negler og lepper. Foto: NTB Scanpix

Husker du? Jennifer Lawrence falt under Oscar-utdelingen

Det vi følger mest med på i MinMote er selvsagt antrekkene, og under gårsdagens London-premiere hadde vi som alle andre vanskeligheter med å ta øynene fra Jennifer Lawrence.

Den nå blonde skuespillerinnen hadde nemlig på seg en usedvanlig frekk kjole med dype utringninger under hver arm, med bare noen gullenker på tvers som holdt det hele (nesten) på plass.

Herligheten er selvsagt en couture-kjole fra Dior, fra høst 2015-kolleksjonen.

Lawrence er nemlig det franske merkets ansikt utad og har gått i Dior utallige ganger på den røde løperen. Blant de vi husker best er den røde Oscar-kjolen fra 2014, og selvsagt prinsessekjolen fra Oscar-utdelingen i 2013, da Lawrence rett og slett trynet på vei opp på scenen.

Dog er det lenge siden vi har sett henne i en så vågal variant som dette!

ALL OPPMERKSOMHET: Var ikke overraskende rettet mot Jennifer Lawrence på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix

Filmstjernen toppet looken med store gullsmykker, dramatisk sminke og tilbaregredd hår. For øvrig har Lawrence latt de lange lokkene falle til fordel for en trendy «lob» (altså en lang bob).

LANGE LOKKER: Det er ikke lenge siden Jennifer Lawrence hadde lange lyse krøller - nå er de borte til fordel for en mer voksen frisyre. Foto: Getty Images
Publisert:

Finn mer innhold om: