Sjekk «nakenkjolen» som får internasjonal oppmerksomhet

VIRALKJOLEN: Denne kjolen blir omtalt som en viral snakkis, og har fått internasjonale aviser til å reagere. Noe som kanskje ikke er så rart... Foto: Produsenten
VIRALKJOLEN: Denne kjolen blir omtalt som en viral snakkis, og har fått internasjonale aviser til å reagere. Noe som kanskje ikke er så rart... Foto: Produsenten

Ville du kledd deg i denne? Nettbutikken Nasty Gal har sørget for å skape kjolesnakkis med en gjennomsiktig kreasjon med «fluffy», runde baller på.

Den noe spesielle «kjolen» har mildt sagt tiltrukket seg oppmerksomhet på sosiale medier og nettstedet som Huffington Post, Mirror og BuzzFeed, men kan ikke måle seg med «The Dress»-snakkisen enda.

Denne gangen reagerer folk på utseendet på kjolen, og flere stiller spørsmål ved om plagget er ment som en spøk.

«Jeg skjønner ikke om dette er seriøst eller er ment som en slags slem vits... Nasty Gal dere har klart det igjen!» skriver brukeren @jilldevito på Twitter.

«Ler meg i hjel... Dette må være en praktisk spøk», skriver @amybrown, mens @brianmetcalf informerer om at kjolen er hans nye vår-«look».

Apropos det! Her er de viktigste trendene for vår - og sommersesongen.

Foto: Skjermdump fra nastygal.com
Foto: Skjermdump fra nastygal.com

Svimlende pris

Plagget, som har fått navnet «Mutha Fluffa», er fra det australske merket Dyspnea, og har en svimlende prislapp på 4862 kroner.

Stoffet skal være tilnærmet likt fluenetting, og har rosa, blå og lilla fjærballer strategisk plassert fra topp til tå, og glidelås i ryggen. Det er ingen tvil om at pastellfarger er populært i år, men vi hadde kanskje gått for en kul skinnjakke i stedet.

På Nasty Gals egen nettside står det at kreasjonen vil passe «perfekt til underbukser med høyt liv og en matchende balconette-bh, for å lyse opp på dansegulvet».

Nuvel! Både Mirror, Huffington Post reagerer på prislappen og BuzzFeed har laget en listesak hvor kjolen ble sammenlignet med blant annet skrubbesvamp til å ha i dusjen og de ailiens-lignende skapningene i Star Trek, kalt «Tribbles».

Ville du gått med denne kjolen?

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?