James Franco i norsk design: – Surrealistisk

I BESTE SENDETID: James Franco i Holzweiler. Foto: Mary Ellen Matthews/NBC
I BESTE SENDETID: James Franco i Holzweiler. Foto: Mary Ellen Matthews/NBC

Hollywood-kjendisen fikk på seg en rosa dress signert Holzweiler da han stilte på «Saturday Night Live».

Holzweiler har det siste året virkelig blitt en internasjonal snakkis. Først da Gigi Hadid brukte den oransje hettegenseren deres i mars. Siden har merket fått innpass hos Colette og de har laget en egen avskjedsgenser til varehuset som nå legges ned.

Nå har også Tom Broecker, stylisten på «Saturday Night Live», fått øynene opp for merket.

– Vi sendte lookbooken vår til ham etter et møte i New York og da var tilbakemeldingen blant annet at han elsket den rosa dressen, forteller Andreas Holzweiler til MinMote.

– Overveldende og kult å se klærne i beste sendetid

Denne uken fikk han bildene av James Franco i dressen.

– Det er utrolig kult og overveldende å se klærne våre i beste sendetid på Amerikansk TV. James Franco er en stor stjerne og det er surrealistisk å se han i en rosa Holzweiler-dress på «Saturday Night Live», sier han.

OPPMERKSOMHET TIL HERREBITEN: Holzweiler sier at herrekolleksjonen lenge har stått i skyggen av kvinnekolleksjonen. Foto: Mary Ellen Matthews/NBC
OPPMERKSOMHET TIL HERREBITEN: Holzweiler sier at herrekolleksjonen lenge har stått i skyggen av kvinnekolleksjonen. Foto: Mary Ellen Matthews/NBC

Merket har hentet inn Duy Ngo som ny seniordesigner, og de har jobbet med å skape et eget særpreg på herrekolleksjonen. Nå får også den delen av merket oppmerksomhet, og det syns Holzweiler er kult.

– Lenge har herrekolleksjonen stått i skyggen av damekolleksjonen, mener han.

– Duy Ngo har dratt kolleksjonen i en mer utfordrende retning og vi ser allerede at kolleksjonen er mye sterkere. Å se dressen i en slik setting blir en bekreftelse på at valgene vi har tatt har vært riktige, legger han til.

Gigantisk steg: Inn i eksklusivt sortiment i internasjonal luksusbutikk

Ikke første gangen

Det er ikke første gangen Broecker har kledd opp Hollywood-kjendiser i norsk design. Forrige gang var i januar da Felicty Jones hadde på seg kjole fra byTimo på samme talkshow.

Det er Yael Quint som ofte er bindeleddet mellom norske designere og amerikanske kjendiser. Hun er innkjøper på Albright Fashion Library i New York, hvor hun har en rekke stylister blant sine kunder. Quint har vært på Oslo Runway flere ganger, og stylet både Josefine Pettersen og Astrid S i norsk design for prestisjemagsinet W.

Hvordan var din opplevelse i dag?