Kim Kardashian avfeier mammatøy-kritikken

UNDERTØY: Kim Kardashian West iført eget merke. Foto: Reuters
UNDERTØY: Kim Kardashian West iført eget merke. Foto: Reuters

Realitystjernen (39) mener kritikerne har misforstått hva plaggene skal brukes til.

Kim Kardashian har sitt eget «shapewear»-merke kalt Skims. Merket leverer blant annet tøy som skal forme kroppen og gi løft. Nå lanserer merket eget tøy for gravide kalt «solutionwear», og det har ikke gått ubemerket hen.

I sosiale medier var flere raskt ute med å kritisere den nye kolleksjonen. Flere mener at mammatøyet Kardashian har laget kan bidra til økt kroppspress for gravide.
Leste du? Over og ut for «Keeping up with the Kardashians»

Kardashian på sin side avviser kritikken momentant, og mener at god støtte til magen er viktig både før og etter en graviditet.

– Til alle som har et problem med med plaggene, om du ikke har vært gravid før, så vet du kanskje ikke om påkjenningen det er å bære all denne vekten på måten jeg gjorde, sammen med millioner av sterke kvinner. Skims sin mammalinje er ikke for å slanke, men for å støtte, skriver Kardashian på Twitter.

untitled link

Ifølge reality-dronningen skal ikke stoffet som går over magen stramme den inn, men kun tilføre økt støtte.

– Dette var noe jeg personlig trengte da jeg var gravid selv, skriver hun videre.

Gravide Chrissy Teigen er blant dem som har støttet Kardashian, det samme har flere følgere i sosiale medier som takker Kardashian for lanseringen.

– Jeg er utrolig stolt over å tilby en løsning som vil gi komfort og støtte i tiden vi trenger det aller mest, under graviditeten og etterpå, skriver Kardashian videre.

IKONISK ANTREKK: Kim Kardashian og Kanye West under Met-gallaen i 2013. Kardashian var gravid med deres første barn. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP.
IKONISK ANTREKK: Kim Kardashian og Kanye West under Met-gallaen i 2013. Kardashian var gravid med deres første barn. Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images/AFP.

Dette er langt fra første gang Kardashian får kritikk for merket Skims. Hun har flere ganger skapt kontrovers, blant annet for merkets første navn Kimono og lanseringen av munnbind.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Hvordan var din opplevelse i dag?