Brooklyn Beckham fotograferte kampanje for motegigant

Kjent familie: Brooklyn Beckham, her sammen med mamma Victoria Beckham, på en Glamour-prisutdeling i fjor vinter. Foto: AFP

Brooklyn har i lang tid vist sin interesse for foto på sin private Instagram-profil, noe som ser ut til å ha lønnet seg. Nå fotograferer stjerne-sønnen en kampanje for det britiske motehuset Burberry.

Camilla Christensen
Publisert:

Etter å ha levd i skyggen av sine berømte foreldre, David og Victoria Beckham, er eldstesønn Brooklyn nå klar for å tre ut i ramplelyset.

17-åringen har i lengre tid aktivt postet bilder av alt fra natur og reiser til selfies og kamerater på Instagram. Mamma Victoria har vært en stor støttespiller og delt sønnens bilder for å få han opp og frem i bransjen. Når man har en så berømt familie, fungerer det selvfølgelig bra.

Nå har nemlig ingen andre enn den britiske motegiganten Burberry fått øynene opp for kjendis-sønnen.

Brooklyn har tidligere fått prøvd seg som modell fremfor kameraet og var blant annet på forsiden av oktoberutgaven til Miss Vogue i fjor, men skal vi tolke tenåringen ut fra sosiale medier vil vi tro at han trives bedre bak kameralinsen.

NYHETER

Se kjæresteparet Brooklyn Beckham og Chloë Moretz rød løper-debut

A post shared by Burberry (@burberry)

Les også: Stjal showet i råsexy kjole

untitled link

Beckham-familien har et nært forhold til det luksusmerket Burberry, og dukker alltid opp på motehusets visninger i London. Den mellomste av Beckham-barna, Romeo Beckham (13), har vært modell for flere av det britiske motehusets kampanjer. Derfor var det nok ikke tilfeldig at Burberry valgte Brooklyn Beckham til å fotografere kampanjebildene til den nye Burberry Brit-parfymen.

Se kampanjebildene her:

untitled linkA post shared by @nauy
Publisert: