Emmy-utdelingen: Sjekk stjernenes flotteste antrekk

STJAL SHOWET: Skuespiller Tracee Ellis Ross var en av dem som fikk mest oppmerksomhet på den røde løperen med en knall rosa kjole signert Valentino. Foto: Reuters

Politiske kommentarer, gjenbruk og selvfølgelig glitter og glam preget den røde løperen. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Natt til tirsdag gikk den 70. utgaven av den prestisjetunge prisutdelingen Emmy Awards av stabelen.

Den røde løperen fyller hvert år Hollywoods største stjerner. Opp gjennom historien har det vært et flust av uforglemmelig antrekk, som fører til at det er skyhøye forventninger til hva stjernene har på seg.

MOTE

Dette er høstens største trender

Showet ble ledet av komikerne Colin Jost og Michael Che, og nattens vinnere kan du se her.

Årets røde løper skuffet ikke, og det var flere antrekk som mest sannsynligvis kommer til å skrive seg inn i Emmy-historien.

Se de beste antrekkene fra den røde løperen her:

Jenifer Lewis

«Black-ish»-skuespilleren brukte anledningen til å komme med en politisk kommentar. Hun hadde på seg en collegegenser fra Nike med paljetter på den røde løperen. Antrekket var et svar til de som ble provoserte da sportsmerket figurerte NFL-spilleren Colin Kaepernick i en jubileumskampanje.

I protest mot politidrap på mørkhudede amerikanere har Kaepernick nektet å stå da nasjonalsangen har blitt spilt før kamp. Etter han ble en av sportsgigantens ansikts utad, har flere gått i protest og ødelagt og brent Nike-plaggene sine. Lewis viste tydelig sin støtte til NFL-spilleren da hun møtte opp på den røde løperen ikledd svosj-logoen.

– Jeg på meg Nike for å applaudere dem for å støtte Colin Kaepernick og hans protester mot urettferdighet og politivold, fortalte hun til Variety.

POLITISK KOMMENTAR: Jenifer Lewis hadde på seg en Nike-genser til støtte for Colin Kaepernick. Foto: AP

Millie Bobby Brown

Den unge skuespilleren kjent fra TV-serien Stranger Things var en av dem som fikk mest oppmerksomhet for valg av antrekk. Hun hadde en voluminøs, rosa kreasjon med rosemønster signert Raf Simons for Calvin Klein by Appointment. Bobby Brown er en av ambassadørene til det amerikanske klesmerket, og kles ofte opp i spesialdesignede kjoler. Hun matchet antrekket med et par lyserosa hæler og et enkelt smykke rundt halsen.

ROSA DRØM: Millie Bobby Brown i en rosa kjole fra Calvin Klein by Appointment. Foto: AFP

Gwendoline Christie

Skuespilleren er mest kjent for sin rolle i Game of Thrones som tøffe Brienne. Hun viser at hun også er tøff når hun ikke står foran kameraet og kjørte på en knall gul kjole i sateng. Kjolen hadde snøring i midjen, dyp utringning og flagrende ermer. Med mørkerøde lepper så hun ut som en million dollar!

GULT ER KULT: Gwendoline Christie gikk for en knall gul kjole. Foto: AFP

Tracee Ellis Ross

«Black-ish»-skuespilleren sparte ikke på kruttet! Hun stjal showet med en sterk rosa og voluminøs kjole fra Valentino Haute Couture. Hun hadde også knall rosa lepper og rosa øyenskygge for å toppe antrekket.

KNALL: Tracee Ellis Ross matchet både kjolen og sminken med knall rosa. Foto: REUTERS

Penélope Cruz

44-åringen gikk for en hvit kjole med fjærdetaljer. Både langs kanten og overdelen var preget av store, hvite fjær. Kjolen er fra det franske luksusmerket Chanel. Hun hadde også et diamantsmykke rundt halsen og håret satt opp i en stram hestehale.

FRANSK DESIGN: Penélope Cruz ikledd kjole fra Chanel. Foto: AFP

Alex Borstein

Skuespilleren vant beste kvinnelige birolle, og da hun mottok prisen tok hun av seg boleroen hun hadde over kjolen for å riste løs på brystene foran kamera. Da hun gikk på scenen sa hun at «jeg kom uten BH-en i dag jeg». Det er ikke første gang skuespilleren brukte den sølvgrå kjolen. Det var nemlig bryllupskjolen hennes fra da hun giftet seg for 20 år siden, ifølge People.

GJENBRUK: Skuespilleren Alex Borstein hadde på seg bryllupskjolen under prisutdelingen. Foto: AFP

Lakeith Stanfield

27-åringen var ikledd Ermenegildo Zegna Couture fra topp til tå, blant annet en hvit dressjakke og lakksko. Stanfield matchet antrekket med gullsmykker fra David Yurman Jewerly.

STRØKEN: Lakeith Stanfield ikledd antrekk fra Ermenegildo Zegna Couture. Foto: AP

Thandie Newton

Newton hadde på seg en rosa kjole som gikk over en skulder. Et langt slep gikk fra skulderen og langs bakken. Kjolen er designet av Brandon Maxwell, og hun hadde et par enkle stroppesandaler i sølv på føttene.

LANGT SLEP: Den rosa kjolen til Thandie Newton hadde et langt slep fra den ene skulderen. Foto: Reuters

Mandy Moore

Moore gikk for en skreddersydd lang, paljettkjole fra Rodarte under nattens utdeling. Skuespilleren mikset det med et par sandaler med hæler, og enkle øredobber.

PALJETTER: Mandy Moore var ikledd en paljettkjole fra Rodarte. Foto: AFP

Tiffany Haddish

Den 38 år gamle komikeren fikk mye oppmerksomhet for sitt fargerike antrekk. Sosiale medier har reagert kraftig etter at hun spradet ned den røde løperen, da mange synes den for eksempel lignet på en fallskjerm, skriver Refinery 29. Men kjolen er faktisk spesialdesignet av Prabal Gurung og har tatt utgangspunkt i nasjonalflagget til hjemlandet, Eritrea. Tidligere har Haddish slått et slag for gjenbruk, og har dukket opp i en hvit Alexander McQueen-kjole på mange anledninger.

FARGERIK: Tiffany Haddish hadde på seg en kjole med striper i blått, gult, rødt og grønt som har tatt utgangspunkt i nasjonalflagget til Eritrea. Foto: AP

Nikolaj Coster-Waldau

Den danske skuespilleren fulgte en av høstens største trender og gikk for en velurblazer i brent oransje. Under hadde han en hvit skjorte, og en sløyfe i halsen. Et par stramme dressbukser og skinnsko var prikken over i-en.

TRENDY: Nikolaj Coster-Waldau tok på seg en oransje velurblazer for anledningen. Foto: AFP

Gaten Matarazzo

Stranger Things-stjernen gikk også for en oransje blazer i velur, men en mer knall variant. Finskjorten var på, og buksen var i sateng og mønstret. På føttene hadde han et par avslappede Converse.

STILIG: Gaten Matarazzo matchet en fancy dress med et par hverdagslige sko. Foto: AP

Dakota Fanning

Skuespilleren hadde på seg en grønn silkekjole med stropper fra Dior Haute Couture. Hun hadde håret i enkel oppsats og et par grønne øredobber som matchet kjolen.

GRØNN DRØM: Dakota Fanning i grønn plissert kjole fra Dior. Foto: AP

Kirsten Dunst og Jesse Plemons

Dunst og forloveden Plemons ble foreldre for første gang i mai. Emmy-utdelingen var deres første røde løper etter fødselen. Dunst hadde på seg en mørkeblå kjole fra Schiaparelli, mens Plemons hadde på seg en svart dress med hvit skjorte og sløyfe.

FORLOVET: Jesse Plemons og Kirsten Dunst gjorde sin første rød løper etter de fikk sitt første barn sammen. Foto: AP

Angela Sarafyan

Westworld-stjernen hadde på seg en glitrende svart ballkjole med langt slep. Det glitret også i ørene til skuespilleren.

GLITRET: Angela Sarafyan hadde på seg en svart kjole med langt slep med glitter. Foto: AFP
Publisert: