Nyheter

– Rihanna er den mest sexy artisten som finnes akkurat nå

Den Norgesaktuelle artisten, Rihanna (24), står om få timer på scenen i Kollen. Sjekk hennes stilforvandling opp gjennom årene her.

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

Da Rihanna slo gjennom i 2005 med singelen «Pon De Replay» hadde hun en uskyldig, guttaktig klesstil. Sminken var minimal og håret lite iøynefallende. I 2007 begynte hun for alvor å eksperimentere med klær og tilbehør, og vi fikk se stjernen i en rekke eksklusive kreasjoner på den røde løperen. Denne overgangen la grunnlaget for hennes nåværende stil.

– Rihanna er den mest sexy artisten som finnes akkurat nå, og de siste årene har hun stadig overrasket på den røde løperen. Hun er et like stort stilikon som hun er sanger. Vi har sett henne gå fra å være en uskyldig jente til å bli en provoserende trendsetter med mye attityde, sier minMote ansvarlig Sonia Huanca vold.

LES OGSÅ: Rihannas hårforvandling koster flesk: Her ser du hvorfor

Den barbadiske stjernen briljerer på motefronten og er stadig å se i nye designkreasjoner og genuine kombinasjoner. Hun har lagt sin elsk på designere som Stella McCartney og Alexander Wang, men på privaten har hun vist at hun både er gatesmart og leken i rimeligere merker som Adidas og Nike.

– Det er ingen tvil om at Rihanna spiller på sex, både når hun går opp den røde løperen, står på scenen og i hverdagen. Hun kler seg svært utfordrende - folk ser ikke ut til å få nok av henne og hun byr bare mer og mer på seg selv, fortsetter Vold og legger til:

– Selv synes jeg hun balanserer på en hårfin grense mellom det trendy og tacky. Å vise brystene i gjennomsiktige topper og legge ut halvnakne bilder av seg selv på nettet er jo vulgært, og jeg forstår at mange er kritiske til at hun spiller for mye på sex. Hun er jo et forbilde til mange unge jenter rundt om i verden.

LES OGSÅ: Gisele Bündchen tjener fett på kroppen sin

LES OGSÅ: Adidas trekker sko etter rasismeanklage

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Mote
  2. Stil
  3. Rihanna
  4. Rød løper
  5. Kjoler

Relaterte artikler

NYHETER

Rihanna er søt og sexy på privaten - slik stjeler du stilen

MOTE

Fra uskyldig til vågal - sjekk Miley Cyrus enorme stilforvandling

NYHETER

Britney Spears var en trendsetter - sjekk høydepunktene fra hennes karriere

NYHETER

Fra sexy babe til trendy moteikon

NYHETER

– Jeg handler galskapen i pornobutikker

NYHETER

Sjekk Rihannas oppsiktsvekkende turnégarderobe

NYHETER

Utskjæringer i sort og hvitt - hvem var best kledd?