«Hæl-kondomer»- flott or not?

Isabelle Ringnes
Publisert:

De fleste motebevisste kvinner har en uregjerlig trang til å kjøpe nye sko litt for ofte.

Den 24 år gamle gründeren Sandrysabel Ortiz har funnet en løsning på problemet, og kommet opp med konseptet hun kaller for «Heel Condoms» eller, direkte oversatt, hæl-kondomer.

Navnet på produktet kommer av at tilbehøret tres på hælen som et beskyttende lag.

Redaktør i bladet Cosmopolitan, Ingeborg Heldal, er ikke overbegeistret for det kreative produktnavnet.

- Når jeg hører navnet «heel-condoms» synes jeg det er helt turn-off. Det høres absolutt ikke ut som noe jeg vil bruke penger på. Det får meg til å lure litt på hvem som har kommet på det «geniale» navnet.

Sandrysabel Ortiz kom opp med ideen da hun prøvde å få plass til alle skoene sine inn i én koffert, og fant ut at hun heller kunne lage et tilbehør som kunne piffe opp en og samme sko til en rimelig penge.

Ideen ble raskt videreført til produktet som hevder å beskytte, og samtidig pynte skoene dine.

Selv om Heldal ikke blir solgt av produktnavnet, syntes hun konseptet er bra.

- De er faktisk overraskende morsomme og fine. Og perfekte hvis du har lyst til å freshe opp et par gamle sko, som du er veldig glad i eller ikke har råd til nye. Det kan godt hende at dette kan bli populært i Norge – det gir i hvert fall norske jenter muligheten til å pimpe skoene sine for en kveld. De er ikke så forferdelig dyre heller, så har du et par svarte pumps fra før, er variasjonsmulighetene mange, mener Heldal.

«Heel Condoms» finnes i alle varianter, blant annet med fjær, sateng, velour og pels. Tilbehøret selges via flere nettbutikker, og har en beskjeden prislapp på ca 200 kroner.

«Heel Condoms» har blitt omtalt i flere forskjellige medier som Glamour Magazine, InStyle Magazine, Hollyscoop og Huffington Post.

MinMote syntes ideen er morsom, men skeptiske til om vi tror at produktet vil bli en hit blant landets kvinner.

Hva synes du?

Publisert:

Finn mer innhold om: