Agnes og Tuva stjal showet: – Disse antrekkene kunne vi sett i Hollywood!

Selv om programleder Jo Røislien imponerte minMote, var det Agnes Kittelsen (31) og Tuva Novotny (32) som stjal showet.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Skuespillerinnene tok pusten fra minMote-Sonia med sine forrykende antrekk. Agnes Kittelsen var for anledningen iført en kremfarget, retroinspirert kjole. Hun kombinerte kjolen med høyhælte platåsko og sommerfrisk sminke. Hennes kollega, Tuva Novotny, gikk for en androgyn look med vannkjemmet hår.

LES OGSÅ: minMote Sonia: – Nei, nei, nei! Se hvilke kjendiser som får slakt og skryt på den røde løperen

– Agnes og Tuva tar pusten fra meg. De ser helt fantastiske ut, og er uten tvil kveldens best kledde. Disse antrekkene er det internasjonal klasse over - dette kunne vi sett i Hollywood, sier minMotes ekspert Sonia Huanca Vold, og legger til:

– Vakre Tuva ser helt rå ut i dette herreinspirerte antrekket. Den ankelkorte buksen og de høye hælene sørger for at dressen får en feminint tilsnitt. Den store sølvringen setter den berømte prikken over i-en på antrekket.

I fjor ble Tuva kåret til beste kvinnelige skuespiller under Gullruten for rollen som Eva Holstad i tv-serien «Dag». Agnes kjenner vi blant annet fra filmen «Max Manus», hvor hun spilte kona til hovedrollefiguren. Også hun spiller i TV 2-serien «Dag».

– Agnes er uten tvil Norges best kledde skuespiller. Hun feiler aldri på den røde løperen, og dette er intet unntak. Den lyse kjolen er en drøm og sitter perfekt. Legg merke til det røde partiet på skoene - en liten detalj som gjør antrekket litt «edgy».

LES OGSÅ: Mette-Marits favoritt: – Sexy på en måte alle liker

Publisert:

Finn mer innhold om: