Gjør vesken din mer praktisk

Enten du skal på jobb, reise, ut på byen eller på shopping, med noen praktiske produkter i vesken kan du komme unna mange skjønnhetskriser.

Rikke Monsen
Publisert:

Å være forberedt på enhver situasjon er vanskelig, men skjønnhetsindustrien gjør det litt enklere å være forberedt når du trenger en rask oppfriskning utenfor ditt eget bad. Du behøver ikke nødvendigvis å ha en enormt tung veske heller, for mange produkter kommer nå i reisestørrelser.

Skjønnhetsuvaner du bør kutte ut.Les mer her!

Gjør den fete huden matt

Du kan aldri vite når du kunne trenge å fjerne sminken, skal du på en lang reise som går gjennom tidssoner eller veksler mellom natt og dag, så en liten sminkefjerner er alltid kjekt å ha for hånden. Fjerner du sminken, er du også snill mot huden din.

For de som er ekstra påpasselige med huden finnes det mange produkter for å friske opp gjennom dagen. Ansiktssprayer finnes i utallige varianter, og disse bidrar til å friske opp huden mellom morgen-og kveldsrens. Sprayen føles oppfriskende på huden og kan være kjekt om du blir sittende litt ekstra lenge på kontoret. Sliter du med fet hud og du vil få bukt med dette kjapt, finnes det også servietter eller pads som matter huden og gjør skinnet mindre synlig.

Tilbringer du mye tid på kontoret?Slik frisker du opp!

Nødløsning for sommerføttene

For de varme dagene hvor det er litt lenge til du kan ta et fotbad, er en god nødløsning fotspray. De fleste fotsprayene på markedet skal virke avslappende og avkjølende på føttene dine, og når sommerskoene gjør sitt comeback er det vel ikke noe som er bedre for føttene enn bli avslappet og avkjølt? Når det blir varmere i luften kan det også være kjekt med deodorant i spray-eller serviettform, så du lett kan friske opp etter for eksempel en dag på stranden.

Det kan i enhver situasjon være kjekt å ha litt sminke for hånden, enten du bare vil opprettholde sminken eller gjøre den om fra dag til kveldsmakeup. Det er ikke alltid like greit å fylle en liten clutchveske med store deler av sminkepungen. For å slippe dette finnes det både på nettet og i butikkene mange ministørrelser av både maskaraer, lipgloss eller omtrent det du måtte ønske.

Slik sminker du øyenbryn!Se denne guiden.

Relevante artikler videre:

Gode skjønnhetskupp under 200-lappen!Les mer her.

2011 byr på et mangfold av skjønnhetstrender Sjekk de ut her!

Dette har «Gossip Girl»-stjernen i sminkepungen!Les mer her.

Publisert:

Finn mer innhold om: