Prinsesse Madeleine strålte i klassisk design

Prinsesse Madeleine strålte i klassisk design og store smykker på jobb i Washington.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den svenske prinsessen har fått mye pepper i hjemlandet for å jobbe for lite, men nylig representerte hun Sverige på en markering av krigshelten Raoul Wallenberg i den amerikanske hovedstaden.

Madde hadde valgt en stilren og voksen look for anledningen: En klassisk trenchcoat i beige og en sort kjole med tre kvart lange ermer. Prinsessen gjorde antrekket riktignok hakket mer glamorøst med skyhøye og sexy pumps, en stor clutchveske og ikke minst et stort halskjede med perler i flere nyanser.

- Mer voksen

Prinsesse Madeleine har den siste tiden lagt seg på en mer voksen og klassisk stil enn tidligere. Kongeekspert Kjell Arne Totland mener dessuten Madde ser mer avslappet og glad ut enn på lenge.

- Veldig hyggelig å se prinsesse Madeleine igjen, så glad og så lykkelig! Det er lenge siden vi har sett henne så strålende. Lenge var smilet hennes nærmest en grimase, men nå har smilet nådd øynene igjen. Det er godt å se, sier han og føyer til:

- Samtidig synes jeg hun virker enklere og mer avslappet i stilen enn før trenchcoat og langermet kjole. Det gjør henne mer voksen og det kler henne.

Madde hadde nylakkerte negler i nude og glossy lepper i samme farge som matchen det stilrene antrekket.

Flere klassiske plagg

Kjolen til Madeleine er ikke ulik den sorte kreasjonen hun bar under en lunsj hjemme i Stockholm tildigere i år, fra fotballfrue og klesdesigner Victoria Beckham.

Madde ble hyllet i internasjonal presse for den lårkorte kjolen, som også hadde lange ermer og bred utringning.

Den svenske prinsessen har dessuten fylt gardroben med flere lekre kåper - den beige trench-kåpen fra Washington-besøket ligner for eksempel Burburry-kåpen som fikk et salgsboom av hertuginne Kate.

Madde dukket også nylig opp i ny kåpe fra luksusmerket Giambattista Valli. Hvor mye den koster er ikke kjent, men kåpene fra merke ligger vanligvis på mellom 10.000 og 20.000 kroner. Også kronprinsesse Mette-Marit og Charoltte Casiraghi har sikret seg en godbit fra det italienske merket.

Publisert: