Justin Biebers undertøyskampanje tar av på sosiale medier

bieber og kardashian

Kim Kardashian (34) rakk såvidt å «break the internet» med sitt vågale bilde, før en avkledd Justin Bieber (20) kom og slo henne ned i støvlene på sosiale medier.

Martine Lunder Brenne
Publisert:
bieber og kardashian

POPULÆR UNDERTØYSMODELL: Justin Biebers Calvin Klein-kampanje har skapt bølger både i pressen og på sosiale medier. Foto: NTB Scanpix

bieber og kardashian

INSTA-DRONNINGEN: Kim Kardashian er kjent for sine selfies på sosiale medier, men må se seg slått av Justin Bieber når det gjelder hashtags på Twitter. Foto: NTB Scanpix

Det har unektelig vært mye støy rundt Justin Biebers modellopptreden sammen med modell Lara Stone i Calvin Kleins nye kampanjebilder og –video. Det tok ikke lange tiden før man begynte å spekulere i heftig retusjering, og sammenligningen av video og bilder gjorde det ikke akkurat bedre.

Bieber har selv lagt ut mange av bildene på sin Instagram-profil:

Twitter-storm

Men én ting er i alle fall sikkert: kampanjen fikk et vanvittig gjennomslag på sosiale medier. Ifølge WWD.com har Calvin Klein fått hele 3,6 millioner nye følgere i sine sosiale medier-kanaler siden Justin ble lansert som ansikt utad.

Og det stopper ikke der; på bare 48 timer etter lanseringen hadde merkets hashtag #mycalvins dukket opp over 1,6 millioner ganger på Twitter.

Det er fem ganger så mange ganger som hashtaggen #breaktheinternet dukket opp i forbindelse med selfie-dronning Kim Kardashians internett-stunt hvor hun poserte med rumpa barfor Paper Magazine.

Slik så det ut:

Skjermdump Instagram

Avviser retusjering

Ryktene om retusjering har dessuten ikke falt i god jord hos Bieber - som i 2012 ble kåret til årets moteikon - og hans team, som blant annet truet et nettsted med søksmål dersom de ikke tok tilbake og beklaget anklagene (hvilket de gjorde).

Bieber hevder selv at kroppen hans er et resultat av hard trening. Ifølge Daily Mail hevder popstjernen har han har trent 45 minutter fem ganger i uken med sin personlige trener Patrick Nilsson i lang tid, og at han passer på hva han spiser.

Bieber – Kardashian 1-0.

Publisert:

Finn mer innhold om: