Nå kan du kjøpe Dior i Norge

LUKSUSMERKE: Nå kan du sikre deg klær og sko fra det legendariske motehuset Dior. Foto: Getty Images.
LUKSUSMERKE: Nå kan du sikre deg klær og sko fra det legendariske motehuset Dior. Foto: Getty Images.

Butikken Vincci i Oslo er den første i landet som får føre klær fra luksusmerket Dior.

Oslo fortsetter å markere seg som en motehovedstad. Nå kan du for første gang handle luksusklær fra Dior i Norge. Før helgen slapp luksusbutikken Vincci nyheten på Instagram. De vil i første omgang selge klær og sko.

Daglig leder Fabian Emil Stang sier at samarbeidet mellom Vincci og Dior kom av anbefalinger fra de andre merkene som butikken fører.

– Vincci holder høy internasjonal standard og Dior er et merke som faller naturlig inn i vår pakke. Samarbeidet er et resultat av anbefalinger fra noen av våre andre merker om at Vincci er rett sted for Dior å være representert i Norge, sier Stang til MinMote.

Hva betyr sammarbeidet for dere?

– For oss betyr samarbeidet en «ekstra godbit» i en allerede solid varepakke med merker som Céline, Chloe, Christian Louboutin, Marni og Manolo Blahnik fra årsskifte.

Dior har skapt ikoniske plagg og tilbehør gjennom tidene. Blant annet er vesken Lady Dior bag fra 1994 en tidløs klassiker som ikke går av moten. Og etter at den tidligere Valentino-designeren Maria Grazia Chiuri tok over som sjefdesigner for Dior, har ikke motehuset skuffet.

Hvordan var din opplevelse i dag?