Nyheter

Miley Cyrus overrasket i vilt nakenantrekk

GRENSESPRENGER: Det er ikke første gang Miley Cyrus viser seg frem halvnaken. Artisten har også engasjert seg i Free the Nipple Movement Foto: Getty Images

Det var ikke mer som skulle til enn rosa paljetthjerter på brystene for å vippe samtlige gjester- og verten av pinnen under torsdagens Jimmy Kimmel Live.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Miley Cyrus (22) overrasket kjendisverten Jimmy Kimmel (47) under gårsdagens live-show i New York.

Cyrus, som har gjennomgått en enorm stilforandring, var invitert for å snakke om programlederjobben hun står overfor når hun skal lede årets MTV Video Music Awards i slutten av uken, men det var andre ting som tok oppmerksomheten denne kvelden.

Se intervjuet lengre ned i saken!

Løftet på jakken

22-åringen stilte nemlig halvnaken iført et fargerikt paljettsett bestående av et langt skjørt og en jakke, som kun hadde én knapp kneppet igjen.

Cyrus delte flere bilder på Instagram og viste at det var kun to paljetthjerter som dekket brystene hennes. Artisten har flere ganger bevist at hun er engasjert i Free The Nipple Movement som går på at brystvorter er bannlyst på Instagram.

- Jeg har kjøpt antrekket på Hollywood Boulevard, det har flere varianter av disse to her, fortalte hun og løftet på jakken foran en flau Kimmel.

Brysthjertene er fra det britiske merket Ruth Melbourne.

Les også:Miley Cyrus: - Mote må være sexy og sterkt

untitled link

Kimmel innrømmet at han ikke visste hvor han skulle se når han intervjuet Cyrus, og spurte om hva faren hennes, Billy Ray Cyrus, syntes om det utfordrende antrekket.

- Selv om pappa er kul, skulle han sikkert ønske at jeg ikke viste frem puppene mine hele tiden. Likevel tror jeg at han heller vil at jeg viser dem frem og er et godt menneske, enn at jeg har en t-skjorte på og oppfører meg som en «bitch», sa hun.

Les også:Toppløs på stranden: Innafor eller ikke?

untitled link

Dreads

Miley hadde samlet håret i en stram, høy hestehale og pyntet dreadslokkene med glitter, hårsmykker og ulike figurer. Ørene hadde hun pyntet opp med plastikkøredobber med stjerner på og i kinnene hadde hun klistret på rosa hjerter.

Les også:MinMotes ultimate hårstrikkguide

Det er ikke akkurat første gang Cyrus overrasker med bar hud - stjernen kom toppløs på festen til Alexander Wang i fjor, konkurrerte om dypest utringning med Rihanna og overrasket alle på MVA i 2013 iført et hudfarget undertøyssett i latex.

Publisert:

Les også

 1. NYHETER

  Letter på sløret: Hemmelighetsfulle Jennifer Aniston viste frem gifteringen

 2. NYHETER

  Caitlyn Jenner kuppet ESPY-utdelingen i ultraglamorøs designerkjole

 3. KJENDIS

  Kim Kardashians fem beste gravidantrekk

Finn mer innhold om:

 1. Miley Cyrus
 2. Rød løper

Relaterte artikler

NYHETER

Sjekk Mileys dristige VMA-antrekk

NYHETER

VMA 2020: Se kveldens moteøyeblikk

KJENDIS

De sykeste MTV Video Music Awards-antrekkene

NYHETER

Sjekk de ville antrekkene fra Met-gallaen

NYHETER

Glitrende, gjennomsiktig og åletrangt: Se antrekkene fra VMA-utdelingen

NYHETER

Grammy Awards: Sjekk de ville antrekkene

NYHETER

Alt om Kardashians Dolce & Gabbana-bryllup