Kourtney Kardashian regjerte på baby-galla

STJAL SHOWET: Kourt ankom den veldedige baby-gallaen i en hvit designerdress som ble rikelig komplimentert i sosiale medier. Foto: NTB scanpix

Trebarnsmoren Kourtney Kardashian (36) slo de andre Hollywood-mødrene ned i stilettene med sin råsexy dress fra Dolce & Gabbana.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Den årlige Baby2Baby-gallaen ble arrangert i Los Angeles denne helgen, og den røde løperen var proppfull av verdens fremste kjendisdamer.

Den lille sorte toppbilde15
KLÆR

Åtte varianter av den lille sorte under 500-lappen

Organisasjonen hjelper vanskeligstilte med å skaffe nødvendige ting til barn fra null til tolv år. Jessica Alba, Rosie Huntington-Whiteley, Reese Witherspoon og Gwen Stefani var blant Hollywood-mødrene som deltok på veldedighetsgallaen, men det var Kourtney Kardashian som stjal oppmerksomheten i motepressen.

Får skryt for designerdress

Den eldste av Kardashian-søstrene hadde hentet frem findressen før hun entret den røde løperen, og det gjorde hun lurt i. Den hvite dressen fra Dolce & Gabbana blir elsket av fansen i kommentarfeltene på sosiale medier.

Les også: Gravide Ivanka Trump stjal showet på Glamour Awards

- Elsker dressen din, skriver @daisy_pos, mens @katialgmw mener:

- Du er så chic!

Flere fans kommenterer også at nysingle Kourtney ser bedre ut enn noensinne etter at hun slo opp med Scott Disick i juli etter gjentatte utroskaprykter.

- Wow! Du er hva payback ser ut som, konstanterer @psnu22.

Trebarnsmoren matchet den råsexy dressen med spisse, metalliske pumps fra Gianvito Rossi. Det utslåtte og blanke håret var stylet av kjendisfrisøren Tauni Dawson, mens sminkekostene fikk svingt seg i Joyce Bonellis hender. Hun er Kardashian-familiens fremste makeup artist, og nære venn.

Se kjendisenes antrekk og makeup looks her:

untitled link
Publisert:

Finn mer innhold om: