Eksklusivt ananasprint: Alt om Beyoncés Oslo-antrekk

STILIGE: Her forlater artisten Jay Z (Shawn Carter) og kona Beyoncé Knowles-Carter Wimp/Tidals kontorer i Grensen i Oslo. Legg merke til Beyoncés frekke sko! Foto: PRIVAT
STILIGE: Her forlater artisten Jay Z (Shawn Carter) og kona Beyoncé Knowles-Carter Wimp/Tidals kontorer i Grensen i Oslo. Legg merke til Beyoncés frekke sko! Foto: PRIVAT

Queen Bey sørget for å reise med både stil og komfort til Oslo – i et bomullssett med ananastrykk fra den «ukjente» kjendisdesigneren Nicole Miller.

Det var ikke mange bildene pressen og fansen fikk tatt av Beyoncé og Jay Z, da superparet kom på overraskelsesbesøk til Norge tirsdagdenne uken. Et av de få bildene som imidlertid ble knipset da paret kom ut fra Wimp/Tidals kontorer i Grensen i Oslo, viser Jay Z og Beyoncé i helfigur:

TROPISK: Beyonce matchet ananasmønsteret med skoene. Foto: PRIVAT
TROPISK: Beyonce matchet ananasmønsteret med skoene. Foto: PRIVAT

Jay Z i sorte bukser, hvit skjorte og matchende sneakers, samt sort frakk. Beyoncé i et litt morsommere antrekk, med skjørt og genser i mykt jerseystoff og store ananastrykk på sidene.

VGTV:Her er Jay Z og Beyoncé i Oslo

Mindre kjent designer

MinMote har funnet ut at settet er fra designeren Nicole Miller, fra denne vårens kolleksjon. Og gladnyheten til alle som vil kle seg som Beyoncé (men ikke har råd til eller bruk for sceneantrekk fra Alexander Wang eller couture-kjoler fra Cavalli), er antrekket i det nedre sjiktet av luksusskalaen:

Skjørtet koster drøye 1775 norske kroner, og genseren i underkant av 1700.

Mens Beyoncé er kjent for å shoppe fra øverste hylle - særlig når det gjelder sceneantrekk og rød løper (vi snakker Pucci, Givenchy Alexander Wang), er Nicole Miller et mindre kjent merke.

Dog har Miller kledd opp Beyoncé flere ganger før, og har også laget rød løper-kjoler til blant annet Blake Lively og Eva Longoria.

Men om antrekket var behagelig, var skoene antakeligvis det motsatte – superstjernen valgte nemlig knallgule, høyhælede pumps, en sort krokodilleryggsekk – og selvsagt en norsk take away-kaffe i hånden.

Norsk møte

Beyoncé og ektemannen landet på Gardemoen tirsdag ettermiddag, og dro rett til et møte mellom Jay Z og strømmetjenesten Tidal – som drives av Aspiro, et svensk selskap som stjernerapperen kjøpte opp og relanserte i USA i mars - til massiv kritikk.

Møtet ble holdt i Tidals lokaler i Grensen, og det var her de få bildene av paret ble tatt.

Lille Blue Ivy var også med på turen (i alle fall ble det båret et lite babysete ut av flyet), men treåringen var ikke med mamma og pappa på møtet i Oslo sentrum.

Les også:Kjendisbesøk tulles med på Twitter

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?