Glitter, fjær og englevinger - se bildene fra Victoria's Secret-showet

GLAMORØS UNDERTØYSVISNING: Victoria's Secret Fashion Show blir vist hvert år på amerikansk TV, og modellene Candice Swanepoel, Doutzen Kroes og Alessandra Ambrosio er blant supermodellene som viser frem det sexy undertøyet. Foto: Getty Images/ All Over Press
Oda Marie Midbøe
Publisert:

Verdens mest sexy undertøysvisning bød på langbente supermodeller, diamantbelagt undertøy – og en bh til en verdi av 60 millioner kroner.

Hvert år vises Victoria's Secret Fashion Show på amerikansk TV, og noen av verdens største supermodeller pryder den glitrende catwalken iført minimalt med klær.

Showet, som har vært en årlig begivenhet siden 1995, ble spilt inn i New York onsdag kveld, og superstjerner som Ciara og designer Valentino Garavani satt på første rad.

I år var det den sør-afrikanske modellen Candice Swanepoel som fikk æren av å bære kolleksjonens aller dyreste gjestand - en BH med rubiner til en verdi av 60 millioner kroner.

En av hemmelighetene bak modellenes fantastiske utseende på catwalken er imidlertid kroppssminke, og i et intervju med Huffington Post forteller Swanepoel at det varierer hvor mye kroppssminke de har på seg, avhengig av hvor naturlig «looken» skal være.

- Det har pleid å være et helt apparat av folk som står klare med glødende selvbruning som de smører på rumpa og de riktige stedene, sier hun til avisen.

Supermodeller som Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Karlie Kloss og Adriana Lima er blant trekkplastrene - og sistnevnte er den «engelen» som har vært med lengst. Siden år 2000 har den brasilianske skjønnheten smilt og vinket til de fornøyde publikummerne som overværer visningen.

Se bildene fra årets show:

MILLION-UNDERTØY: Candice Swanepoel i «The Fantasy Bra» som har en verdi på 60 millioner kroner. Foto: Getty Images / All Over Press
RØDT: Adriana Lima i rødt undertøy og en stor mengde fjær. Foto: Getty Images/ All Over Press
FJÆR: Alessandra Ambrosio i undertøy og fjær. Foto: Getty Images/ All Over Press
SNØENGLER: Lindsay Ellingson i delen av showet som kalles for snøengler. Foto: Getty Images/ All Over Press
ELEGANT : Lily Donaldson i knestrømper og dressjakke med striper. Foto: Getty Images/ All Over Press
MILITÆRT: Behati Prinsloo i et militærinspirert antrekk. Foto: Getty Images/ All Over Press
GLITRENDE KROPPSDRAKT: Karlie Kloss var iført en avslørende strassbelagt drakt under årets show. Foto: Getty Images/ All Over Press
OVERDÅDIG: Langt, bølgete hår, skinnende detaljer og store fjær gikk igjen. Foto: Getty Images/ All Over Press
FARGERIKT: Som vanlig var det mange sterke farger å se på Victoria's Secret-catwalken. Foto: Getty Images/ All Over Press
PUNK-TREND: Ruter og røffe nagler skal også pryde undertøyet. Foto: Getty Images/ All Over Press
Publisert: