Golden Globe: De beste svarte kjolene på rød løper

STOR OPPMERKSOMHET: Den svarte kjolen Angelina Jolie bar under Oscar-utdelingen i 2012 er blant de svarte kjolene som har gjort sterkt inntrykk. Foto: Reuters.

Mange velger den «den lille sorte» til Golden Globe. Her er noen kjolene man kan inspireres av.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Med Golden Globe-utdelingen får vi ofte en pekepinn på hva som vil være de gjeldende trendene på de store prisutdelingene.

I år vil utdelingen ha et annet preg enn tidligere, ettersom mange av skuespillerne kommer til å være kledd i svart for å markere «Times up»-kampanjen.

KJENDIS

Golden Globe-kjolene vi aldri glemmer

Som en liten oppvarming har MinMote derfor trålet arkivene for å finne noen av de beste svarte kjolene fra de store prisutdelingene.

NYHETER

Hun stjal forårets kjoleshow!

Her er et tilbakeblikk til noen av de beste gjennom tidene!

HOT: Denne kjolen fra Atelier Versace er og blir ikonisk. Angelina Jolies ben fikk til og med sin egen Twitter-konto etter denne poseringen under Oscar-utdelingen i 2012. Foto: AFP
QUEEN B: Beyonce var gjest på Oscar-utdelingen i 2005. Også hun var kledd i en kjole fra Atelier Versace. Foto: AP.
VA-VA-VOOM: Skuespiller Brie Larson under Oscar-utdelingen i 2017. Foto: Getty Images.
BLONDEDETALJER: Kjolen Sienna Miller brukte under Oscar-utdelignen i 2015 var et godt eksempel på at detaljene kan utgjøre den store forskjellen. Foto: AP.
NY VRI: Svart trenger ikke å bety dramatisk og dystert. Cate Blanchett så rålekker ut denne blondekreasjonen på Oscar-utdelingen i 2014. Foto: AP
ELEGANT: Olivia Wilde viser at det enkle ofte er det beste. Her høygravid i en lekker kjole fra Valentino under Oscar-utdelingen i 2014. Foto: REUTERS.
NY LOOK: Lady Gaga imponerte i denne elegante kjolen under Emmy-utdelingen i 2015. Foto: REUTERS.
GODE, GAMLEDAGER: Jennifer Anistion i en enkel kjole med utrigning under SAG-awards i 2003. Foto: GETTY IMAGES.
PRINSESSEKJOLE: Camila Alves poserte sammen med kjæresten Matthew McConaughey under Oscar-utdelingen i 2011. Legg merke til lekker styling med store statementøredobber. Foto: AP.
MOSS THE BOSS: Kate Moss kunne kle seg også i 1995. Hun ankom på Golden Globe-festen sammen med kjæresten Johnny Depp. Legg bare merke til hvordan hun mesterlig dropper tung sminke og partyfrisyre for å la kjolen komme til sin rett. Foto: Getty Images.
KLASSISK: Sorte kjoler kan være kjedelige på den røde løperen, men de kan også være blant de mest elegante. Her viser Emmy Rossum hvordan det skal gjøres under Emmy-utdelingen i 2017. Foto: REUTERS.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.