KK-topp Gjyri Helén Werp gir seg på dagen

GIR SEG PÅ DAGEN: Gjyri Helén Werp har jobbet i Aller Media i 9 år. Foto: Aller Media

Redaktør i Aller Media, Gyri Helén Werp, går på dagen etter ni år i konsernet. 

Publisert:

Ansvarlig redaktør for kvinnestoffet i Aller Media, Gjyri Helén Werp slutter etter ni år i konsernet. Saken er også omtalt av Kampanje og Medier24.

Til MinMote forteller Werp at det ikke er knyttet dramatikk til avgjørelsen om å gå på dagen.

– Å gå på dagen høres dramatisk ut, men i min stilling som ansvarlig redaktør er det ikke rom for å «ralle» rundt i gangen i oppsigelsestiden. Etter ni år har jeg gjort flere snuoperasjoner i Aller Media, skapt nye produkter og forretningsområde. Ikke minst transformert Norges eldste ukemagasin til digitale plattformer. I dag er KK.no blant «Topp 10» største nettsteder på mobil, og det er jeg stolt av, sier Werp til MinMote og fortsetter:

– De siste tre årene har jeg ledet området «Kvinne Digital», og nå vil enkelte av merkevarene her flyttes til kommersielt område, hvilket er et helt riktig strategisk grep. Dette gjorde også at timingen ble god for meg å ta avgjørelsen om å gå videre, sier hun.

Ikke fått ny jobb

– Hvordan blir det å forlate Aller etter å ha vært der i 9 år?

– Så klart vemodig. Jeg har verdens beste kolleger, fått så mange spennende jobbutfordringer og har selvsagt et stort, bankende hjerte for Aller Media. Samtidig er jeg veldig klar for et nytt kapittel i jobbkarrieren.

Det er foreløpig ikke kjent hva Werp skal gjøre fremover. Men i meldingen fra mediehuset sier hun at hun ikke utelukker hverken mediebransjen, andre bransjer, produkter eller merkevarer.

– Har du fått ny jobb eller har du noe nytt på gang?

– Nei, jeg tok beslutningen for kort tid siden, og har ikke hatt mulighet til å tenke på veien videre. Nå skal jeg nullstille meg litt, og så er jeg superklar og åpen for nye ting. Jeg begrenser meg verken til mediebransjen eller til redaktørjobber. Visjonær og resultatorientert ledelse er det jeg er best på, og da kan produktene og merkevarene være innenfor mange bransjer. Så lenge jeg får «fot» for folka og miljøet, er mye gjort.

Ingeborg Heldal, som blant annet har vært redaktør for Side2 og Cosmopolitan, blir konstituert som ansvarlig redaktør for KK på print og nett fra i dag av ifølge nettstedet.

Publisert: