Kendall Jenner avviser plastisk kirurgi-rykter

AVVISER LEPPERYKTER: Kendall Jenner reagerer kraftig på at folk spekulerer i om hun har forstørret leppene sine og operert ansiktet sitt. Her er modellen på Golden Globes tidligere denne uken. Foto: Getty Images
AVVISER LEPPERYKTER: Kendall Jenner reagerer kraftig på at folk spekulerer i om hun har forstørret leppene sine og operert ansiktet sitt. Her er modellen på Golden Globes tidligere denne uken. Foto: Getty Images

Supermodell og realitystjerne Kendall Jenner (21) reagerer sterkt på ryktene om at hun skal ha forstørret leppene og operert ansiktet. 

Det er ingen hemmelighet at samtlige medlemmer av Kardashian/Jenner-familien har benyttet seg av plastisk kirurgi, samt soft-behandlinger som injeksjoner og laser. I 2015 innrømmet familiens yngste, Kylie Jenner, at hun begynte å sprøyte leppene jevnlig for å få dem større allerede som 17-åring.

Nå er det imidlertid storesøster Kendall som får gjennomgå i pressen. Etter Golden Globe-utdelingen tidligere denne uken har ryktene for alvor begynt å svirre rundt supermodellen.

Både internasjonale og sosiale-medier skriver at det ser ut som at 21-åringen har fylt opp leppene sine, samt operert ansiktet sitt. Og at dette var den egentlige grunnen til at hun forlot Instagram for en periode i november.

Nå slår Jenner tilbake mot ryktene på sin egen app.

Kendall jenner

2017: Kendall Jenner tidligere denne uken under Golden Globe. Foto: Getty Images

Kendall jenner

2016: Kendall Jenner på en filmpremiere for ett år siden. Foto: Getty Images

– Det er bare så slitsomt! Hvorfor skulle jeg, som modell, ha operert ansiktet mitt? Det henger jo ikke på grep. Det er sinnsykt, men noen ganger føler jeg at folk vil at jeg skal tape, skriver 21-åringen.

Spekuleringen rundt Kendalls tilsynelatende fyldigere lepper startet for flere uker siden da hun delte et bilde at seg selv og søsteren Kylie i forbindelse med en boklansering. Jenner fortalte i ettertid at lillesøsteren hadde sminket henne med lipliner og mye leppestift.

– Jeg hadde så dårlig tid og glemte å ta det av til lanseringen, og etter at bildene kom ut var media plutselig full av overskrifter som sa at "Kendall har fikset på leppene sine og rekonstruert ansiktet sitt. Bare se på kinnbena hennes, og se på nesen!". Jeg synes det er helt sykt, skriver Kendall videre.

kendall kylie jenner

FØR: Kendall og Kylie på premieren av Hunger Games i 2012. Foto: Getty Images

kendall kylie jenner

NÅ: Kendall og Kylie Jenner på den røde løperen under Golden Globes tidligere i januar. Foto:Getty Images

Hvordan var din opplevelse i dag?