Designer Lars Wallin slått ned og ranet i Paris

BLE RANET: Designer Lars Wallin sier han ble slått i hodet under et ran i Paris. Til høyre er han på rød løper tidligere i år. Foto: Privat/Hanna Franzén / TT / NTB scanpix.
BLE RANET: Designer Lars Wallin sier han ble slått i hodet under et ran i Paris. Til høyre er han på rød løper tidligere i år. Foto: Privat/Hanna Franzén / TT / NTB scanpix.

Den svenske designeren Lars Wallin (53) skal ha blitt brutalt ranet og slått ned utenfor hotellet sitt i Paris.

Det skriver Wallin på sin egen Instagram-profil hvor han legger ved et bilde og innleder teksten med «Ingen skjønnhetsfilter i verden hjelper i dag».

– Jeg har det fysisk bra etter forholdene, men er fortsatt sjokkert, sier designeren til MinMote uten å ville kommentere saken ytterligere.

Ifølge Aftonbladet skal han ha blitt slått flere ganger mot hodet og ha blitt ført til sykehus for skadene.

Wallin forteller til den svenske avisen at han var på vei til hotellet midt i Paris sentrum etter å ha vært ute og spist med en kompis da hendelsen skjedde.

– En person tok tak i meg, så jeg snur meg og da får jeg et slag i trynet. Det gikk så fort, og alt gikk bare i ett. Han ville ha vesken min, drar opp lommeboken og vil ha koden. Jeg var så sjokkert at jeg ikke husket den, så da slo han meg igjen. Da bare sier jeg noen siffer.

Videre forteller han at gjerningspersonen skal ha blitt distrahert.

– Hvis ikke det hadde skjedd hadde jeg muligens blitt slått i hjel, sier han.

untitled link

Den 53-årige designeren kobler de brutale handlingene til helgens demonstrasjoner i den franske hovedstaden hvor over 100 personer ble skadet. Bevegelsen bak demonstrasjonen kalles «de gule vestene» og mener at president Emmanuel Macron ha mistet kontakten med den gjengse franskmann.

Wallin er kjent for å kle opp den svenske kjendiseliten, deriblant ingen ringere enn kronprinsesse Victoria. Han har også designet sceneantrekk til blant andre Carola i Melodi Grand Prix.

Etter han publiserte bildet på Instagram har han fått flere ønsker om god bedring i kommentarfeltet fra en rekke kjendiser som Peter Jöback og Charlotte Perrelli.

Hvordan var din opplevelse i dag?