Nyheter

Tar «Sex and the City»-arven til Paris

AMERIKANER I PARIS: I den kommende serien Emily in Paris, flytter amerikanske Emily (Lily Collins) til Paris. Foto: CAROLE BETHUEL/NETFLIX

Garderoben i den kommende Netflix-serien «Emily in Paris» omtales som en blanding av «Sex and the City» og «The Devil Wears Prada». Det bør jo bli bra?

Åsa H. Aaberge
Publisert:

Nye detaljer dukker stadig opp om serien «Emily in Paris», og det ser ut til at både de som elsker romantikk og mote har noe å glede seg til. Bak Netflix-serien står «Sex and the City»-skaper Darren Star, i hovedrollen er Lily Collins, og handlingen foregår mote- og romansehovedstaden Paris.

KLÆR

Stjel stilen til «Normal People»-stjernene

– Føler meg som Carrie Bradshaw

Den britiske skuespilleren Lily Collins, spiller Emily, en amerikaner som flytter fra Chicago til ny jobb i Paris. Der må hun jobbe hardt for å få nye venner, overkomme kultursjokk og håndtere ferske romanser.

Kjærlighet, humor og dramatikk er serieskaperen Darren Starr en mester av – annet enn «Sex and the City», er han nemlig kjent for blant annet «Younger» og «Beverly Hills 90210».

Lily Colins som Emily og Ashley park som Mindy. Foto: CAROLE BETHUEL/NETFLIX

Men det er kanskje garderoben vi har mest forventninger til med nykommeren. Den legendariske kostymedesigneren, Patricia Field, som sto bak garderoben i «Sex and the City» og «The Devil Wears Prada», har nemlig ansvaret for Emilys og resten av karakterenes plagg. «Føler meg akkurat som Carrie Bradshaw», skrev Collins på Instagram, under et bilde fra innspillingen – gøy!

KJENDIS

Fem sommerlige filmer

MOTE

Vårens mest fasjonable TV-serier

Hva vet vi ellers om serien?

Serien ble filmet i Frankrike før coronapandemien, og de ti episodene, som er på 30 minutter hver, kommer på Netflix en gang i høst, ifølge strømmegiganten. Sammen med Lily Collins, spiller Ashley Parker, «Grey’s Anatomy»'s Kate Walsh og franske skuespillere som Philippine Leroy-Beauleu, som også spiller i Netflix-serien «Call My Agent».

Netflix har ikke sluppet trailer eller premieredato i skrivende stund, så det er bare å smøre seg med tålmodighet og glede seg til potensielt binge-party når høsten kommer.

Følg @MINMOTE PÅ INSTAGRAM for hyppige oppdateringer og inspirasjon.

Publisert:

Les også

  1. MOTE

    Vårens mest fasjonable TV-serier

  2. KJENDIS

    Fem inspirerende sommerfilmer

  3. KLÆR

    Bli inspirert: Stjel «Normal People»-stilen

Relaterte artikler

KJENDIS

Fem ganger «Emily in Paris» minnet oss om hvorfor vi savner «Sex og Singelliv»

NYHETER

Avslører smerter under «Emily in Paris»-innspilling

BRUD

Lily Collins giftet seg

NYHETER

Alt vi vet om «And just like that...»

NYHETER

«And just like that ...» var Carrie Bradshaw tilbake

TILBEHØR

Trendalarm: Platåskoene gjør comeback

NYHETER

Thérèse lever «Emily in Paris»-livet