Slik holder kjendisene puppene på plass - sånn gjør du det

Puppene lar seg påvirke av tyngdekraften og med dagens kjoletrend byr det på utfordringer. Slik holder kjendisene puppene på plass.

Riktig undertøy er viktig for å holde puppene på plass i utringede kjoler og topper, men med dagens kjoletrender er ikke alltid det rette undertøyet nok. Da tyr stjernene til puppetape, som løfter, klemmer og hekter opp både pupper og kjole.

Slik gjør du det:

Når man bruker puppetape er det viktig at huden er helt tørr. Fjern derfor hudens fettlag med prep-servietter eller såpe og vann før du fester tapen. Unngå også bruken av bodylotion der tapen skal festes.

Dessverre er dette en metode kvinner med stor eller slapp byste ikke vil ha stor glede av - dette er et produkt for de som har struttende, små pupper. For å holde selve kjolen på plass kan du i tillegg bruke dobbeltsidig tape - også kalt «fashion tape».

– Dette er dyden av nødvendighet for mange. Dette hjelper mange kvinner og er en av de mest brukte reserveløsningene til tross for at det ikke er spesielt behagelig, sier Marit Holmgren Sander, butikkmedarbeider i undertøysbutikken Det Lille Under, og legger til:

– Det finnes en rekke leverandører på markedet, så finn produktet som sitter best. Man kan også gå til innkjøp av det som heter «Feather light». Det er to skåler som limes på brystene, som en slags stroppeløs bh. Denne varianten kan også brukes av kvinner med stor byste, avslutter Holmgren Sander.

LES OGSÅ: Kjendiskvinnene viser trusa på den røde løperen

Har man stor byste kan man også gå for en stroppeløs bh. Den vil gi deg muligheten til å anvende stroppeløse kjoler, men velger du en kjole med veldig dyp utringningen vil den fort bli synelig. Å vise undertøy er forøvrig blitt en trend, så om du ikke finner et passende alternativ på markedet bør du sørge for at du har en bh-variant som ikke bare er komfortabel, men også lekker.

LES OGSÅ:Thornton viste puppene på rød løper: – Flere stjerner drar det for langt

Puppetape og ulike hjelpemidler kan fort komme til syne, så tape tilstrekkelig slik at du unngår flauser og justeringer i løpet av kvelden. Prøv også ulike alternativer og velg det du er mest komfortabel med. Husk også at undertøy, tape og andre hjelpemidler fort blir synlig i blitzregnet.

Sjekk noen av puppeglippene her:

LES OGSÅ: Vårens store solbrilleguide – finn din favoritt

LES OGSÅ: Lege: – Kan bidra til at pasienter omkommer

LES OGSÅ: Vil forby miniskjørt – mener det er pornografisk

Hvordan var din opplevelse i dag?