Angelina Jolie er årets Hollywood-brud - hvordan blir brudekjolen?

Forlovelsen mellom Brad Pitt og Angelina Jolie har gitt motebransjen bryllupsfeber. Nå vil alle vite hvordan brudekjolen blir.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Bryllupet til Brad Pitt og Angelina Jolie omtales allerede som tiårets største av blant annet The Hollywood Reporter, mens Daily Mail melder at superparet er i gang med byggingen av et enormt festlokale i Frankrike.

Mediene har også begynt å spekulere i hvem som skal få det ærefulle oppdraget med å kle bruden på den store dagen.

- Hver eneste designer i verden vil ha denne jobben. Den er verdt mange millioner, sier The Hollywood Reporter-redaktør Stehpen Galloway.

Jolie selv har ikke avslørt noen av bryllupsdetaljene ennå. Det blir imidlertid ikke første gang hun kler seg i ekskluvsvt design og det er tydelig at Jolie har funnet sine kjolefavoritter både når det gjelder farge og snitt. Kanskje kan disse kjolene gi en pekepinn på hvordan årest kjendisbrud vil kle seg når hun gir Brad Pitt sitt ja.

Asymmetrisk

Angelina Jolie har uten tvil en forkjærlighet for kjoler med asymmetrisk snitt.

En av hennes nyeste kjoler er en hvit kreasjon med en stor rose på skulderen fra couture-motehuset Ralph & Russo. Kjolen har et langt erme og ligner nesten på en brudekjole med silkestoff og draperinger.

En annen kjole Jolie har fått mye oppmerskomhet for er den røde og hvite kjolen hun bar under Golden Globe-utdelingen tidligere i år. Kjolen er fra en av Angelinas store designerfavoritter, Atelier Versace.

Kjolen matchet hun med luksuspumps fra Christian Louboutin - et merke hun har en rekke eksklusive sko fra.

Looken gjorde hun komplett med knallrøde tånegler og lepper - kanskje er det en slik dramatisk look hun vil velge til bryllupsdagen?

Angelina har også flere kjoler i klassiske gudinne-snitt, med flytende chiffon drapert over én skulder. Blant annet har hun brukt en rød kjole fra hertuginne Kates favoritt, Jenny Packham.

Når det gjelder fargevalg holder Angelina det som regel enkelt. Hun er et av verdens største sex-symboler er det lite jentete og søtt over stilen hennes. Hun går sjelden for sterke farger og mønster, men holder seg gjerne til sort, hvitt, grått og knallrødt.

Åpen rygg

Angelina Jolie har hatt en enorm stilutvikling siden hun gikk på den røde løperen for første gang, men en ting hun har beholdt er tatoveringene. De viser hun gjerne fram med avslørende kjoler som viser hele ryggen.

Blant annet har den mørke skjønnheten fått skrevet Know Your Rights øverst på ryggen, mens hun på høyre siden har et buddhistisk ordspråk som i sin tid skulle beskytte henne og adoptivsønnen Maddox fra ulykke.

Den støre tatoveringen på korsryggen er en bengalsk tiger som Angelina tok i 2004 - en hyllest til sønnens hjemland, Kambodsja.

Angelina viser gjerne ryggen fremfor en en dristig kløft, og nettopp derfor snudde hun sin ble kjoledrøm fra Max Azria bak fram på Oscar-utdelingen. Med andre ord vil vi neppe få se Angelina i en dypt utringet kjole som skjuler tatoveringene - det vil i så fall bli første gang.

Splitt

Angelinas høyre bein ble festens blikkfang under Oscar-festen tidligere i år. Filmstjernen viste fram hele beinet i en dramastisk kjole med lårhøy splitt - en detalj hun svært ofte går for på kjolefronten.

Den sorte kjolen var klassisk Angelina: Asymmetrisk, sexy og dramatisk. Kjolen er nok en kreasjon fra Atelier Versace, og ble matchet med vampete røde lepper og løst hår.

Den sorte kreasjonen er ikke ulik den brune kjolen fra samme merke som Angelina Jolie brukte på filmfestivalen i Cannes i 2011. Også da stjal hun showet med å stikke et av sine lange bein ut fra en lårhøy kjolesplitt.

LES OGSÅ: Dette mener gutta om bikinien din

LES OGSÅ: Se hvilke produkter minMote-redaksjonen sverger til

LES OGSÅ: Fredriksen-arving på Stordalen-fest i kjole til 11.ooo

Publisert: