Stjel stilen: Skinnskjørt på tre måter

Kjendisene elsker skinnskjørtet, enten det er lårkort og stramt eller utsvingt og feminint. minMote viser deg hvordan du stjeler tre ulike stjernestiler.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Skinnskjørtet er blant klassikerne som tviholder på plassen i motebildet sesong etter sesong. Den sorte varianten kan brukes til både hverdag og fest, og er dessuten en stor kjendisfavoritt.

Velg lårkort og supersexy som Miranda Kerr, 50-tallsinspirert og søtt som Ashley Tisdale, eller dress ned skjørtet med en deilig strikkegenser som Alexa Chung.

LES OGSÅ: Stjel stilen til Olivia Palermo på budsjett

Ashley Tisdale har valgt et skinnskjørt med folder. Hun matcher skjørtet med sexy ankelstøvletter i rødt og store solbriller på nesen.

På skulderen henger en supereksklusiv Chanel-veske, som kjedebutikkene imidlertid har et utall kopier av til en langt rimeligere penge.

Det er lite som ikke ser bra ut på den langbeinte Victoria's Secret-modellen Miranda Kerr og skinnskjørt er intet unntak.

Hun ser akkurat passe sexy og casual ut i miniskjørt og en stor t-skjorte. Prikken over i-en er de knallrøde pumpsene.

It-jente og TV-kjendis Alexa Chung er alltid først med det siste og har dessuten garderoben full av klassikere. Blant dem er flere varianter av skinnskjørtet, som hun liker å bruke til både hverdag og fest.

På en Levi's-tilstelning dresset hun ned skinnskjørtet med en grå strikkegenser, samtidig som hun hadde røft tilbehør som leopardveske og ankelstøvletter med åpen tå.

LES OGSÅ:Slik bruker du mønster

LES OGSÅ:Finn smykkene som kler ansiktet ditt

LES OGSÅ:Disse jentene skal kapre moteverdenen i 2012

Publisert: