Slik får du catwalk-stilen på budsjett

minMote har gjenskapt høstens fineste catwalk-antrekk.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

God stil er ikke forbeholdt de med tykke lommebøker. minMote viser deg hvor enkelt du kan bli sesongens mest trendy - uten å tømme kontoen.

La deg inspirere av dine favorittantrekk fra designernes høst- og vintervisinger, og gå på jakt i vintage- og kjedebutikker etter moteriktige kupp.

Grått, hvitt og sort dominerte på catwalken hos Derek Lam. Kopier stilen ved å investere i en varm ullfrakk som du kan bruket til både bukser, skjørt og kjoler. Enkle ullgensere, skjorter med små krager og skjørt som rekker til under kneet er også blant plaggene i Derek Lams høst- og vinterkolleksjon. Ved hjelp av røffe innslag, som store kjettingkjeder og skinn, får du den perfekte balansen mellom det feminine og maskuline.

TIPS: La de stramme skinnbuksene vike til fordel for de løse variantene. Velg gjerne en skinnbukse med strikk i livet - på den måten ser antrekket mer moderne og mindre 80-tallsinspirert ut.

Høstens heteste kombinasjon er militærgrønt og burgunder. Blant motehusene som viste de to fargene på catwalken var Burberry Prorsum. Det britiske designermerket hadde også trykket søte ugler på flere av overdelene i sin høst- og vinterkolleksjon. Kombiner en army-jakke og t-skjorte med stramme skinnhansker og et smalt blyantskjørt, for å få den trendy looken fra catwalken.

TIPS: Bruk et smalt skinnbelte rundt vinterjakken. Det fremhever figuren din og gjør antrekket mer feminint.

Selv om høsttemperaturen krever tykke klær, trenger det ikke å gå på bekostning av den feminine silhuetten. Det beviste nemlig Etro ved å sende modellene ned catwalken iført ettersittende høst- og vinterantrekk. Bruk strikkegensere til skjørt med høyt liv og marker midjen med et skinnbelte som understreker timeglassfiguren. Kombiner antrekket med ullstrømpebukser i god kvalitet og et par behagelige ankelstøvletter.

TIPS: Få den sexy femme fatale-stilen fra catwalken ved å toppe et jordfarget antrekk med burgunderfarget leppestift eller neglelakk.

Cowboy-stilen er alt annet en harry denne sesongen. Se etter plagg med broderier og nagler som sett på catwalken hos Isabel Marant. Velg ankelkorte bukser med lavt liv og sett prikken over i-en på antrekket med et par western-inspirerte boots. De fleste kjedebutikkene har mye å velge mellom i denne stilen, men pass på at det ikke ser ut som du er utkledd for karneval.

TIPS: Små stjernenagler kan enkelt festes på jeans. Finn frem en gammel facvorittbukse og gi den nytt liv!

LES OGSÅ:Slik bruker du maxi-skjørtet i høst

LES OGSÅ:Her er sesongens fineste boots

LES OGSÅ:Høstens heteste strikkegensere

Publisert: