Angela Missoni om brorens forsvinning: - Håp er det viktigste nå

Designer Angela Missoni har ikke mistet troen på at broren Vittorio Missoni (58) er i live, selv om flyet han satt i fortsatt er forsvunnet.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Den mektige motefamilien Missoni vet fortsatt ikke hva som har skjedd med merkets markedsdirektør Vittorio Missoni. Fredag ble småflyet han satt i sammen med sin kone og fire andre meldt savnet, etter at det forsvant fra radaren over kysten ved Venezuela. Flyet er fortsatt borte, men mandag melder nyhetsbyrået AP at myndighetene i Venezuela fortsetter søket.

Vittorio er en av de tre barna til Missoni-grunnleggerne Rosita og Ottavio Missoni, som i dag alle sitter i nøkkelposisjoner i famliebedriften. Det verdenskjente motehuset er kjent for et karakteristisk sikksakk-mønster, og er dessuten en velkjent kjendisfavoritt. I fjor designet dessuten Angela Missoni og datteren Margherita en billig-kolleksjon for svenske Lindex.

De to søsknene Angela og Luca Missoni fikk beskjed om hva som hadde skjedd fredag, og tre dager senere forteller Angela at hun forsatt tror broren kan være i live.

- Håper vårt er at han forsatt lever. Håp er veldig viktig for oss akkurat nå, sier hun til den italienske avisen La Repubblica, sitert blant annet av The Telegraph.

LES OGSÅ:Margherita (29) ville gi opp Missoni-arven

Angela forteller videre at hun var på ferie i Oman med foreldrene da hun fikk beskjeden midt på natten. Mens hun fortalte alt til moren umiddelbart, bestemte de to seg for å vente med å snakke med faren til morgenen etter.

- Vi ville la ham hvile, han var så trøtt. Men da han våknet klokken halv seks og så ansiktene våre, spurte han umiddelbart hva som hadde skjedd. «Jeg er 92, men jeg er ikke dum», sa han. Så da fortalte vi sannheten, forklarer hun.

Flyet skulle etter planen landet på Simon Bolivar International Airport i Venezuela bare 42 minutter etter at det tok av. Mandag fortsetter søket. Etter planen skal dessuten Missoni vise sin herrekolleksjon i Milano senere denne måneden.

Publisert:

Finn mer innhold om: