Gwyneth Paltrows kjole gikk i ett med juletreet

PYNTET: De blå blomstene på Gwyneth Paltrows kjole matchet pynten på juletreet. Foto: Getty Images / All Over Press

Skuespilleren får både skryt og slakt for designerkjolen hun bar på en julemiddag denne uken.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Det var den britiske designeren Matthew Williamson som hadde pyntet både juletreet og skuespilleren i forkant av veldedighetsarrangementet Kids Company Dinner i London mandag kveld. Williamson er kjent for sin vågale bruk av farger og mønster, og i dette tilfellet lot han Gwyneth Paltrows kjole og treets dekorasjoner være så like at 41-åringen nærmest forsvant da hun poserte for fotografene.

De færreste av oss ønsker å bli assosiert med et juletre når vi pynter oss til fest, og 41-åringens kjole har derfor blitt en snakkis i moteredaksjoner verden over denne uken.

«Ikke bare klarer hun å komme unna med denne juletabben, men hun får faktisk treet til å se enda kulere ut», skriver en av moteredaktørene i Huffington Post.

Kjendisnettstedet E! Online mener det er Paltrows honningfargdede hår som redder henne fra å forsvinne helt i juletrekamuflasjen, mens Daily Mail mener hun begår en tabbe ved å se ut som en julekule.

Kjendisbloggeren Perez Hilton skriver at skuespilleren burde satt foten ned og nektet å ta på seg kjolen.

«Gwunnies tungt dekorerte blomsterkjole konkurrerer med det festpyntede treet bak henne og TAPER», står det om antrekket som har fått et eget innlegg på bloggen.

DELTE MENINGER: Paltrow ble kåret til verdens flotteste kvinne av People Magazine tidligere i år, noe flere New York-tabloider sa seg uenige i. Foto: Getty Images / All Over Press
Publisert:

Finn mer innhold om: