Nyheter

Celina Midelfart med krokodilleskinnveske til om lag 280.000 kroner

LUKSUSDESIGN: Celina Midelfart har akkurat ankommet Stockholm. Her er hun på vei inn på Grand Hotel. I hånden holder hun en av verdens mest eksklusive vesker fra Hermès. Victoria Beckham er også lykkelig eier av den eksklusive veskemodellen. Foto: Mattis Sandblad / VG /NTB Scanpix

Næringslivstoppen Celina Midelfart (40) ankommer Stockholm med en av verdens mest eksklusive vesker på armen.

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

I morgen er det klart for det store kongelige bryllupet til prinsesse Madeleine og Chris O'Neill, og nå strømmer de celebre gjestene til. En av de første norske gjestene på svensk jord var næringslivstoppen Celina Midelfart. Hun ankom Stockholm i lyseblå blazer, svart topp og jeans. I hånden hadde den stilsikre styreformannen en krokodilleskinnsveske fra det franske motehuset Hermès. Vesken regnes som en av verdens mest eksklusive vesker med en prislapp på om lag 280.000 kroner opplyser Hermès-forhandleren i Norge.

- Birkin-vesken fra Hermès er noe av det mest eksklusive man kan ha i garderoben, og varianten i krokodilleskinn er den mest kostbare av dem alle. Denne vesken er mange fashionistaers våte drøm - og det mest moteriktige statussymbolet som finnes, sier minMote- ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Huanca Vold lar seg imponere av Midelfarts reiseantrekk.

- Celina ser vårlig og flott ut! Hun ser ut som en norsk Victoria Beckham. Hun er elegant til fingerspissene, og den råeksklusive vesken setter prikken over i-en på antrekket, avslutter hun.

KONGELIG FAVORITT: Kronprinsesse Mette-Marits Birkin-veske koster 64.000 kroner. Hun viste den fram under et Sveits-besøk i fjor. Foto: NTB Scanpix

Midelfart er ikke alene om å eie den eksklusive Birkin-vesken. For vesken er en stor kjendis- og kongefavoritt – og det er lange ventelister for å få tak i de mest populære modellene. Kronprinsesse Mette-Marit viste frem en av sine varianter i fjor under en samling hos UNAIDs hovedkvarter i Genève.

Vesken fra det franske merket er populær i kongelige kretser. Et kjapt bildesøk viser at prinsesse Madeleine, kronprinsesse Victoria, prinsesse Marie-Chantal og kronprinsesse Mary alle har en Birkin-veske.

Motehusets kongelige historie strekker seg tilbake til Grace Kellys tid, da de laget den såkalte Kelly-vesken til ære for Monacos førstedame.

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Design
  2. Victoria Beckham
  3. Hermès
  4. Jane Birkin
  5. Celina Midelfart

Relaterte artikler

NYHETER

Celina Midelfart får kjolerefs av svenskene: - For avkledd for kongefest

NYHETER

Mette-Marit og Märtha Louise får kjoleslakt

NYHETER

Kunder skal ha levert tilbake luksusvesker verdt 120.000 kroner grunnet marihuanalukt

NYHETER

Sjekk kjendisenes luksusbriller og stjel stilen for en rimelig penge

NYHETER

Celina Midelfart på første rad hos norsk stjernedesigner

NYHETER

Mette-Marit på galla i nye designerkjoler

NYHETER

Glitret for Madde og Chris - minMote-Sonias dom over festgjestene før prinsessebryllupet