Hun er Vanessa Rudjords arvtager

COSTUME

Vanessa Rudjord (38) gir stafettpinnen til Hege Aurelie Badendyck (35), etter ni år som sjefredaktør i motemagasinet Costume.

Thea Roll Rakeng
Publisert:
COSTUME

Foto: NTB Scanpix

COSTUME

Foto: NTB Scanpix

De ansatte i Costume ble informert om sin nye sjef mandag. Det er tidligere moteredaktør Hege Aurelie Badendyck som overtar stillingen til Rudjord. Dette bekrefter Bonnier Media i en pressemelding.

Badendyck, som har jobbet i magasinet i syv år, har fått bred internasjonal oppmerksomhet for stilen sin i blant annet Vogue og amerikanske Elle.

I hardt vær

27. juni ble det kjent at Vannessa Rudjord hadde sagt opp stillingen som sjefredaktør i Costume.

I en tidligere pressemelding skrev Rudjord at tanken om å starte med noe nytt, har modnet gjennom lengre tid.

- Med 40-års krisen luskende rundt hjørnet har jeg en tid lekt med tanken om å starte noe for meg selv. Nå gleder jeg meg til noen hektiske avslutningsmåneder med Costume, før jeg gyver løs på gründertilværelsen. Jeg sier som Einstein: «Livet er som å sykle. For å holde balansen må du fortsette å bevege deg», sa hun i pressemeldingen ifølge Kampanje.

Rudjord har den siste tiden fått kritikk i mediene for flere forhold. Først for at hun i mai-utgaven av Costume trykket en ni sider lang reportasje om kleskolleksjonen til venninnen Pia Tjelta (36).

Deretter for å ha brettet ut bilder av sin egen leilighet i magasinet Costume Living, kun dager før den ble lagt ut for salg. Etter reportasjene, som fikk flere eksperter på presseetikk til å reagere, valgte Rudjord å gi sin nære venninne Jenny Skavlan (27) en 18 sider lang presentasjon av hennes nye bikinikolleksjon for Porto Brazil, i mai-utgaven av motemagasinet.

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om: