Gjennomsiktig og vågalt på prisutdeling

Kjendisene strålte om kapp under nattens glamorøse American Music Awards i Los Angeles.

Cathrine Elnan
Publisert:

Den årlige prisutdelingen American Music Awards hadde som alltid mange forskjellige antrekk å by på. Det var både korte, lange og gjennomsiktige kjoler på den røde løperen, og enkelte valgte å vise fram en helt ny stil – slik som sangstjernen Taylor Swift.

Transparente kjoler

Heidi Klum, Rihanna og countrysangeren Julianne Hough hadde alle kledd seg i lange, sexy og transparente kjoler. Plateaktuelle Rihanna valgte en kjole fra Elie Saab som sto i stil med den flammende hårfargen. Sangeren har tonet ned den markante rødfargen, og erstattet den lyserøde sveisen med en mer dempet farge. Klum og Hough gikk for mørkere transparente kjoler med blonder. Fordelen med den transparente kjoletrenden er at du kan være sexy og vise hud, samtidig som du har elegansen i behold.

Flere kjoletrender!Sort, pudder og paljetter på rød løper

Kort

Mange av kveldens stjerner dukket opp i lårkorte kjoler, slik som Taylor Swift, Miley Cyrus, Mandy Moore og Fergie. 17-årige Miley Cyrus har vakt oppsikt med avslørende antrekk på den røde løperen tidligere, men denne gangen valgte Cyrus å ikke vise like mye hud. Skuespilleren dukket opp i en minikjole fra Marchesa, med en gedigen sløyfe og et langt slep bak. Taylor Swift hadde gjort et tydelig stilskifte denne kvelden, de søte krøllene var byttet ut med et glatt, pinnerett hår med en tung lugg.

Kostbare forberedelser. Slik blir stjernene Oscar-klare!

Metallisk

Det var ikke bare Taylor Swift som hadde valgt en metallisk kjole for anledningen, også Mandy Moore, Fergie og Katy Perry ankom showet i kjoler med metallisk preg. Nygifte Katy Perry så ultrafeminin ut i en lyserosa, kroppsnær og blomstrede kjole med sølvdetaljer, en litt uvanlig stil for kvinnen som vanligvis går for litt mer oppsiktsvekkende kjoler. Skuespilleren Mandy Moore strålte i en lårkort påfuglmønstret sølvkjole.

Metallisk er favoritten på rød løper.Se flere varianter her!

Oppsiktsvekkende kjolevalg

Andre valgte mer utradisjonelle kjoler, slik som artisten Kesha. Sangeren kom i en svart kjole med påhengte remser som så ut som videotape-bånd. Kesha hadde også nagler på øyenbrynene, sølvleppestift og mohawk for anledningen. Den amerikanske rapperen Nicki Minaj kom i en et antrekk som lignet mer på et kunstverk enn en kjole. Det fargesprakende verket var signert designeren Manish Arora, og var en del av den kommende vårkolleksjonen.

Alle vil ha håret hennes.Finn ut hvem det er!

Relevante artikler videre:

Sløyfer er kult på hodet også!Her er hårpynten som gjør deg fin

På tide å rydde i garderoben? Få gode tips her!

80-tallet er stort denne sesongen! Sideskillen er tilbake!

Ikke vær redd for å prøve noe nytt!Oppdater sminkerutinen din!

Publisert: