Duften av en kvinne

silje
Publisert:

Jeg tar t-banen. Det er kanskje ikke superglamorøst, men det er det er den enkleste og mest miljøvennlige måten å komme seg til og fra jobb (I tillegg funker det superbra med høye hæler). Som regel går det helt greit, men imorges holdt jeg på å bli å dåne da en ellers så flott kvinne satte seg ned ved siden av meg. Kvinnen hadde vært svært så ivrig med parfymen, at snart hele t-banen duftet av Poison. Ikke bare er dette en sterk duft, den vekker mange minner hos undertegnede, ikke alle like positive fra 80-tallet. Det er ikke uten grunn at den heter Poison (gift).

I slike situasjoner vet jeg neimen ikke hva jeg skal gjøre. Det blir umulig å sitte ved siden av henne, både fordi jeg takler den sterke duften svært dårlig og jeg har allergi (som sikkert gjør at jeg reagerer litt ekstra). Men reiser jeg meg for å sette meg et annet sted vil hun helt sikkert begynne å lure. På en annen side kunne kanskje det vært like greit, hun sprayer sikkert like mye på seg selv hver dag, lykkelig uvitende om at hun forpester hele t-banen.

Duft skal ikke stinke eller lukte sterkt, det skal gi en behagelig lukt. Neste gang du er ivrig med duftflasken er det kanskje like greit og spørre deg selv, om du virkelig trenger å spraye deg selv den tredje gangen. Det er det antageligvis ikke.

Følg minMote på Twitter.
Publisert:

Finn mer innhold om: