Dagens

silje
Publisert:
MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside

Må si det var tøft å stå opp i dag tidlig, etter tre uker med ferie. Mailboksen som møtte meg var på randen til usakelig, jeg må bare beklage at dere som har sendt meg spørsmål i ferien ikke har fått svar. Men, hvis dere fortsatt har spørsmål, så kan dere jo legge de igjen nå, så skal jeg se på de i morgen. Er også i full gang med saker om høstrendene, som dere skal få utover i uken. Men kjenner jeg ikke er helt klar for å gi slipp på sommeren etter den deilige dagen vi hadde i dag.

En trend som kommer igjen denne høsten er de spisse skoene og kitten heels-da med lavere hel. Så jeg bestemte meg for å grave opp disse skoene fra kjelleren i går. De tåler fint en ny runde, selv om jeg nok helt sikkert kjøper et par til i beige eller rød lakk. Kommer dere til å gå for de spisse skoene i høst?

Antrekk: Shorts fra Gina Tricot, tubetopp og skjorte fra H&M, skinnarmbånd fra Mango, sko fra Lille Vinkel (kjøpt for 5-6 år siden, men det står ikke merke på skoene), Ray-Bans, klokke fra Triwa, vintage Chanel-veske.

Publisert:

Finn mer innhold om: