Sendte prinsesse på hest ned catwalken

OVERRASKET: Chanel-gjestene fikk seg litt av en overraskelse da selveste Charlotte Casiraghi kom ridende inn på catwalken.

Chanel-show er ikke som alle andre show.

Charlotte Casiraghi (35) er prinsessen av rosa, glam og ikke minst Chanel.

Tirsdag ble hun også hentet inn til luksusmerkets haute couture-visning i Paris, og det ikke på hvilken som helst måte.

Hun kom nemlig ridende inn på en hest.

HOPPLA: Charlotte Casiraghi på hest på catwalken.
MOTE

Inspirasjon fra ikon: Den lille sorte

Både prinsessen og gampen travet nedover catwalken for å åpne visningen av haute couture-moten for våren og sommeren.

Flere kjente fjes var til stede for å se det hele, deriblant Margot Robbie (31), Vanessa Paradis (49), Pharrell Williams (48) og Caroline de Maigret (46).

PÅ FØRSTE RAD: Margot Robbie.
CHANEL-FAN: Vanessa Paradis.
RØRT AV HEST: Caroline de Maigret satt ved siden av Pharrell Williams. Hun ble rørt av hestestuntet.

Caroline de Maigret la ut en videosnutt fra hestestuntet på catwalken på Instagram og beskriver det hele som «veldig rørende».

Caroline de Maigret

Men det er ikke alle som er enige i det. Det britiske magasinet Daily Mail spør nemlig i sin artikkel «om Chanel har mistet sjarmen»? De påpeker blant annet at Chanel-modellene Gigi Hadid (26), Kendall Jenner (26) og Kaia Gerber (20) ikke var til stede under visningen.

Og selv om mange deler samme syn som Caroline de Maigret, er det også flere som uttrykker en helt annet mening i kommentarfeltet hennes på Instagram. Flere synes nemlig synd på hesten.

«Hester – som alle andre dyr – er ikke leker», «Hva var rørende ved det? Begge ser ulykkelige ut» og «Stakkars hest» er blant kommentarene som befinner seg under moteprofilens bilde.

FEIL STED TIL FEIL TID? Flere undrer seg nå hva en hest har på motevisning å gjøre.
VRINSK: Charlotte Casiraghi på hest på catwalken.

Selve modellen, Charlotte Casiraghi, er født inn i det som kan omtales som en av Europas mest elegante kongefamilier, og er barnebarn av skuespiller, moteikon og prinsesse av Monaco, Grace Kelly.

Casiraghi har hatt en interesse for hest i mange år, og har vært å se ridende på flere tilstelninger – riktignok ikke på en catwalk – før i dag.

Motehuset Chanel har også flere ganger benyttet seg av hester i sine kampanjebilder, og har også brukt hester på catwalken tidligere.

KONKURRERER: Her deltar Charlotte Casiraghi på Athina Onassis International Horse Show i 2010 i Rio de Janeiro.
Publisert: