H&M avslører samarbeid med Mugler

SAMARBEIDER: Mugler skal lage en kolleksjon for den svenske kjedebutikken H&M. Her er Amber Valletta på catwalken for det kjente motehuset og viser frem plagg fra deres høst- og vinterkolleksjon for 2023.

Kolleksjonen lanseres våren 2023.

Malin Gaden
Publisert:

I lang tid har H&M samarbeidet med anerkjente designere om mer budsjettvennlige kolleksjoner. Blant de store navnene som befinner seg på samarbeidslisten er Balmain, Giambattista Valli og Simone Rocha.

Nå er det Mugler sin tur til å lage en kolleksjon for den svenske kjedebutikken.

Mugler-designer Casey Cadwallader.
NYHETER

LFW: Ian McKellen dukket opp på catwalken

I en pressemelding sendt ut av H&M kommer det frem at kolleksjonen lanseres allerede våren 2023, og at Mugler-designer Casey Cadwallader vil by på en unik og livlig ånd i plaggene.

Mugler-motehuset er kjent for sine iøynefallende design, som ofte faller i smak hos verdens største kjendiser. Muglers design fikk en skikkelig oppsving etter at Kim Kardashian trykket deres design til sitt bryst. Til flere anledninger valgte hun både spesialdesign og kreasjoner fra Muglers arkiv.

Kim Kardashian hadde på seg en Mugler-kjole til Met-gallaen i 2019. Visjonen bak kjolen var at det skulle se ut som hun kom rett opp fra havet, dryppende våt.

Mugler ble startet av Manfred Thierry Mugler, som gikk bort januar 2022.

Han ble omtalt som en «visjonær med en fantasi som ga folk over hele verden styrken til å være dristigere og drømme større hver dag».

De siste årene er det Casey Cadwallader som har vært kreativ direktør for det anerkjente merket, og det er også han som vil designe den nye samarbeidskolleksjonen med H&M.

Mugler har virkelig vært på cut out-trenden i sine kolleksjoner. Kjoler som denne har vært å se på flere kjendiser på den røde løperen.
SZA hadde på seg denne Mugler-kreasjonen på årets Grammy Awards. Her er hun sammen med Taylor Swift (t.h.).
Kyle Jenner deltok på åpningen av «Thierry Mugler: Couturissime exhibition» på Brooklyn Museum i New York i 2022.
Cardi B ankom Grammy-prisutdelingen i 2019 iført denne Mugler-kreasjonen.
Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: