Minnebok fra 2022: Emilie Stordalen

SNART TRE: Emilie Stordalen og forloveden Jens Bredberg skal bli foreldre for første gang i 2023.

Graviditet, «Kompani Lauritzen» og en eventyrlig tur med Orientekspressen er noe av det Emilie Stordalen (30) kan se tilbake på i 2022.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

I denne nyttårsspalten har MinMote bedt kjente profiler fra mote- og underholdningsbransjen dele noen glimt fra året som har gått.

Slik ser Emilie Stordalen tilbake på et minnerikt år slik:

Januar:

Kjæresten min Jens og jeg skulle giftet oss forrige desember, men måtte kansellere to dager i forveien på grunn av pandemien. Men vi hadde verdens fineste vær, så det ble en flott start på 2022 i Åre, Sverige.

Februar:

Første gang jeg var tilbake på kontoret for fullt etter to år med pandemi. Det var en fantastisk følelse, for jeg er ingen hjemmekontor-person.

Mars:

Året har vært preget av mye uro, med krigen i Ukraina, som det nesten er ubegripelig har vart et år. En venninne av meg, Darja, har familie både i Russland og Ukraina, og lanserte derfor et veldig fint prosjekt til støtte for Ukrainske flyktninger som jeg var med å støtte.

April:

I år var jeg også med på noe veldig ulikt meg, nemlig «Kompani Lauritzen». Derfra fikk jeg noen veldig gode venner, to sprukne trommehinner og noen fantastiske naturopplevelser. Som for eksempel da vi syklet opp Trollstigen. Norge er virkelig unikt.

Mai:

I veldig mange år har en tur med Orientekspressen vært på min bucket list, og i år fikk jeg og Jens endelig muligheten til å dra på denne unike togturen sammen. Jens tok dette bilde av en annen gjest på toget, som jeg mener fanget stemningen perfekt.

Juni:

I slutten av juni feirer vi svensk midsommar både i Göteborg og i Lillesand sammen med familien. Er jo så mye svensker i familien nå, så kransen må alltid på flere ganger i juni.

Juli:

I juli fortalte vi til venner og familie at vi blir en liten familie på tre til neste år. Stor stas!

August:

Hele august gikk med på åpningen av flere hotellprosjekter, og spesielt mye tid ble brukt på forberedelse av åpningen til Sommerro den 1. september. Det var noe helt spesielt, siden vi nesten har jobbet med det prosjektet i fem år.

September:

De glamorøse – og ikke så glamorøse – sidene av å være gravid.

Oktober:

Reiselivet i Norge består av mange aktører som sammen skaper magi for gjestene som besøker oss. Jeg representerer én stor hotellkjede, og vi er også avhengig av alle de mindre aktørene som skaper unike opplevelser og arbeidsplasser i alle deler av landet. Kilsti Compact Lodge i Eidesdal på Vestlandet er en av disse, som jeg fikk besøke i oktober.

November:

Vi feiret pappas 60-årsdag, og dette er et av mine favorittbilder av han og mine brødre, som betyr alt for meg.

Desember:

Hver desember arrangerer Nordic Choice det jeg mener er en av våre fineste tradisjoner; ensomt juletre. I desember ønsker vi alle velkommen til å donere gaver som legges under trærne i våre hotellobbyer, og siden 2012 har vi samlet inn nesten en halv million gaver til barn og familier som trenger julens magi aller mest.

NYHETER

Designerparet flyttet livet til Bali: – Alt annet enn et pauseår

NYHETER

Camilla Pihl åpner sin andre butikk i tøft marked: – Må klype meg i armen

KLÆR

Uforglemmelige moteøyeblikk fra 2022

VIL DU HOLDE DEG OPPDATERT PÅ MOTE OG TRENDER? Følg MINMOTE PÅ INSTAGRAM!

Publisert: