Beyoncé samarbeider med Adidas

KLESDESIGNER: Beyoncé blir kreativ leder for den nye linjen til Adidas. Foto: Reuters
KLESDESIGNER: Beyoncé blir kreativ leder for den nye linjen til Adidas. Foto: Reuters

Superstjernen (37) skal samarbeide med den tyske sportsgiganten om både en ny kolleksjon og relansering av Ivy Park.

Torsdag annonserte Adias at de lanserer en ny sportslinje i samarbeid med Queen Bey. Hun skal være kreativ leder for den nye satsingen, som skal tilby både sko og klær innen sport og livsstil.

– Dette samarbeidet er det beste i løpet av livet mitt. Adidas har hatt enorm suksess med å pushe kreative grenser, sier hun ifølge en pressemelding.

I tillegg skal de relansere og utvide Beyoncés treningsmerke Ivy Park. Beyoncé lanserte Ivy Park i 2016 i samarbeid med den britiske kleskjeden Topshop. Klesmerket er oppkalt etter parken hun alltid jogget i da hun var yngre. I fjor kjøpte hun ut den britiske kleskjeden, og eier nå hele merkevaren selv. Oppkjøpet skjedde ikke lenge etter metoo-skandalen til Topshop-eieren sir Philip Green.

Adidas påpeker at de «respekterer Beyoncés eierskap av selskapet som gjør at hun fortsetter på reisen som en av de første svarte kvinnene som eneeier av et sportsmerke».

untitled link

– Beyoncé er en ikonisk kreatør, men hun har også bevist at hun er en forretningsleder. Sammen har vi muligheten til å inspirere til forandring og styrke den neste generasjonen av skapere, sier Eric Liedtke i pressemeldingen.

Beyoncé føyer seg inn i rekken med superstjerner som teamer opp med Adidas. Aller mest kjent er samarbeidet med Kanye West, som skaper lange køer hver gang det lanseres en ny skomodell.

Hvordan var din opplevelse i dag?