Meghan med skjult budskap

SKJULT BUDSKAP: På forsiden av Time valgte hertuginne Meghan å ha på seg en ring som støtter kvinnekampen.

Hertugparet av Sussex er kåret til to av verdens mest innflytelsesrike mennesker av magasinet Time. Meghan benyttet anledningen til å komme med et budskap skjult i moten.

Malin Gaden
Publisert:

Det amerikanske magasinet Time har nok en gang kåret hvilke 100 mennesker de mener er de mest innflytelsesrike i hele verden. På forsiden av utgaven finner vi selveste prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40).

«I en verden hvor alle har en mening om folk de ikke kjenner har hertugen og hertuginnen medfølelse for de menneskene de ikke kjenner. De mener ikke bare. De løper mot og tar opp kampen», skriver journalisten José Andrés om paret.

ÅPNET OPP: Hertugparet stilte opp i et eksklusivt intervju med Oprah for å fortelle om de tøffe årene.
KJENDIS

Hertuginne Meghan i spesiallaget luksusdesign på reise

I tillegg til en tekst om hvorfor de utmerkes som noen av verdens mest innflytelsesrike mennesker, ble det også tatt en rekke bilder av hertugparet til magasinet. På forsiden ser vi Meghan stå i front mens Harry holder en hånd på skulderen hennes. Hertuginnen er kledd i hvitt og prinsen i svart.

Begge har på seg smykker rundt håndleddene, men Meghan har også på seg en ring som har fått spesielt mye oppmerksomhet etter at utgaven ble sluppet.

På lillefingeren hennes befinner det seg nemlig en ring fra Shiffon ved navn «Duet Pinky Ring». På ringen ser vi en større diamant plassert ved siden av en mindre en. Ifølge produsenten av ringen skal det være et bilde på kvinner som støtter hverandre. Pinky finger betyr lillefinger på norsk, og det er også her ringen skal sitte fordi budskapet innebærer et «pinky promise» mellom kvinner. Et lillefingerløfte er et løfte mellom to mennesker som forsegles ved å knytte lillefingrene sammen.

Alt tyder på at hertuginne Meghan ønsker å vise sin støtte til kvinner.

RING MED BUDSKAP: Denne ringen med to diamanter har en prislapp på cirka 4500 kroner og skal representere et løfte mellom to kvinner som støtter hverandre. Kjøper man en slik ring donerer også produsenten halvparten av fortjenesten til veldedighet som støtter kvinnekampen.
KJENDIS

Slik får du hertuginne Meghan-signaturen

hjemmesiden til ringprodusenten står det også at stjerner som Nicole Kidman, Michelle Obama og Serena Williams har tatt i bruk smykket. Meghans skjulte budskap har blitt plukket opp av medier over hele verden. People og Page Six er blant dem. Her vises det også frem flere av bildene som er tatt i forbindelse med kåringen.

Her ser vi blant annet hertuginnen kledd i et grønt antrekk bestående av en bukse og en overdel.

Ved siden av henne står prins Harry som også er iført grønt for anledningen. Dressen hans er i en hakket lysere nyanse av grønt enn hertuginnen, og antrekket er også brutt opp med en hvit skjorte.

Et av bildene viser også hertugparet hånd i hånd ute i skogen. Deres grønne antrekk matcher uten tvil de naturskjønne omgivelsene.

Men dette er ikke første gangen Meghan har gått for grønt. Se hva hun valgte for sin første kongelige oppgave tilbake i mars 2020 her.

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.

Finn mer innhold om: