Forvirret fansen: – Vi ble slaktet

STILSIKKER TRIO: Miranda, Carrie og Charlotte er tilbake på TV-skjermen i HBO Max-serien «And Just Like That».

Fansen så rødt da Carrie Bradshaw ble spottet i et antrekk som var langt fra hennes stilsikre selv. Nå avslører kostymedesignerne at det var planen hele veien.

Malin Gaden
Publisert:

NB: Saken inneholder spoiler fra den nye serien!

Det tok virkelig helt av da det ble kjent at Sex and the City-damene skulle returnere til TV-skjermen. Vel, nesten alle damene. Kim Cattrall (65) er ikke å se i den nye «And Just Like That»-serien, men legendariske Samantha vil aldri bli glemt.

Det vil heller aldri de ikoniske antrekkene vi har sett helt siden 1998. Da det ble kjent at det ikke var Patricia Field (79) som skulle være kostymedesigner på nysatsingen, ble det møtt med en hel del skepsis. Kan det virkelig bli like bra denne gangen?

Erstatningen ble Danny Santiago og Molly Rogers, som begge har erfaring fra «Sex and the City»-verdenen.

Da innspillingen av HBO Max-serien begynte, ble det umiddelbart opprettet en konto på Instagram ved navn «andjustlikethatcostumes». Her deler Santiago og Rogers eksklusive bilder fra innspillingen, samt litt om hvor antrekkene er fra.

Og selv om det er gøy å få et lite innblikk, inviterer det også til en hel del diskusjon. Ikke alt falt nemlig i like god jord hos fansen.

Det var spesielt ett antrekk som virkelig satte fyr på ting.

Under innspillingen ble Carrie nemlig fotografert iført en rosa kåpe som var altfor stor til henne, samt plagg og tilbehør som virkelig ikke passet sammen. Hun så ikke ut som den stilsikre karakteren vi kjenner så godt. Mange tok til Instagrams story-funksjon for å dele sine krasse reaksjoner, samt stusse over hva disse kostymedesignerne egentlig holdt på med.

Ikke visste vi at de lurte en helt «Sex og singelliv»-fanskare.

– Vi ble slaktet

*Spoiler* Dette er nemlig det antrekket Carrie har på seg dagen etter Bigs død. Kostymedesignerne forteller til InStyle at de lenge diskuterte hva hun skulle gå kledd i.

– Hun var i sjokk og skulle derfor ikke tenke så mye på noe som helst, sier Rogers til magasinet og forteller at mismatchingen av antrekket ble gjort med vilje.

– Hun bare tar på seg en gammel kjole. Hun har på smykkene fra kvelden før, tar med seg en tote bag og tar på en par mules. Hun kaster på seg en kåpe – en rosa kåpe, som vi ikke fikk tilpasset, som var så stor på henne at hun så litt krympet ut.

VEKTE OPPSIKT: Fansen forventet ikke å se Carrie i dette antrekket i den nye «Sex og singelliv»-serien. Lite visste vi at det lå mye tid og tanker bak nettopp denne looken.

Ifølge kostymedesigneren skal hun og makkeren også ha valgt å style karakteren til Kristin Davis (56), Charlotte, i en langt mer skreddersydd look for å fremheve at det var Carrie som sørget.

– Jeg håper det fungerte, for da det antrekket ble tatt bilde av på gaten under innspillingen ble vi slaktet for det og hvor fryktelig Carrie så ut. Vel, hun skulle jo det. Hun skal begrave mannen sin. Jeg tror ikke du hadde våknet opp og valgt den mest trendy vesken. Det var passende for historien.

Rogers kunne også fortelle til E! Online at Sarah Jessica Parker (56) hadde selv en finger med i spillet.

– De små detaljene var ekstremt viktige for Sarah Jessica. «Hva ville jeg ha gjort? Jeg ville ikke ha byttet øredobber. Jeg ville ikke tatt dem ut.» Hun forventet at vi skulle følge opp de små detaljene.

Publisert:
Malin Gaden
Malin er journalist i VG. Hun skriver saker innenfor MinMotes kategorier interiør, skjønnhet og mote, men har også stor interesse for å utvikle nye ideer og konsepter for merkevaren.