Nå er dette inn

Nå leter modellspeidere etter jenter med mellomrom mellom tennene.

Cathrine Elnan
Publisert:

Da modellcastingen til New York Fashion Week fant sted, var det spesielt ett attributt som sto høyt oppe på ønskelisten til designerne, nemlig et gapende mellomrom mellom tennene, det skriver The Wall Street Journal.

– Jeg tror folk vil se noe som er annerledes, noe som ikke er så perfekt, sier Natalie Joos, som velger ut modeller for merker som Lacoste og Cynthia Steffe.

Har du mørk hud?Få makeup-tips fra Rihanna!

Autentisk og orginalt

I løpet av den siste tiden har det dukket opp stadig flere modeller med mellomrom mellom tennene. Store moteshus som Chanel og Marc Jacobs har valgt modeller med en mindre plettfri tannrad til sine kampanjebilder, og motemagasiner som Vogue og W Magazine har hatt flere moteserier hvor jenter stolt viser fram avstanden mellom fortennene.

– Det er en kjærlighet for det autentiske, og det som ikke er fullstendig perfekt. Dette er verdier som blir stadig viktigere for den yngre generasjonen. De lever i en verden hvor alt kan bli forbedret digitalt, men foretrekker heller originalitet og autentisitet, sier Stefano Tonchi, sjefredaktør i W Magazine.

Denne kroppen vil kvinner ha.Les saken her!

Ble bedt om å bruke tannprotese

Det finnes flere eksempler på at modeller med mellomrom mellom fortennene har blitt mer ettertraktet. Datteren til rockelegenden Mick Jagger, Georgia Jagger, viser fram sitt mellomrom i en ny reklamekampanje for Hudson Jeans. Miu Mius høstkampanje blir frontet av den unge modellen Lindsey Wixson, som også har det samme særpreget.

Jessica Hart, en 24 år gammel modell fra Australia, ble tidligere bedt om å bruke tannprotese når hun skulle gjøre modelljobber. Dette skulle skjule det store mellomrommet mellom tennene. Nå har hun blitt ettertraktet nettopp på grunn av tannraden sin.

– Nå har jeg sluttet å gjøre jobber for klienter som ikke liker mellomrommet mitt, sier hun til Wall Street Journal.

Relevante artikler videre:

Sotede øyne går aldri av moten. Slik sminker du sotede øyne

Skal du farge håret selv?Les vår hårfargingsguide her!

Norske jeans favoritt blant stjernene!Les intervjuet med Mardou & Dean

Smink deg etter alderen din!Sminketips for unge og gode voksne

Publisert: