De nye garderobeklassikerne

Enkelte plagg går aldri av moten, og noen av dem kan være redningen når du ikke finner noe å ha på deg. Her finner du ti hverdagsklassikere som alle burde ha i skapet sitt.

Cathrine Elnan
Publisert:

Noen plagg bør alle ha i garderoben sin, som «den lille sorte», kjolen som er redningen på nesten alle motekriser. Men det finnes også andre plagg som er essensielle i en moderne garderobe. Her finner du ti plagg som du trygt kan investere i nå, og beholde som en garderobeklassiker i lang tid framover.

Skinny jeans

Plagget har vært på banen i et par år, og denne buksemodellen har nok kommet for å bli. Og godt er det, for de trange buksene er veldig anvendelige og et must i den moderne hverdagsgarderoben. Du kan bruke dem til ballerinasko eller sandaler på dagtid, eller med skyhøye kilehæler til kveldstid hvis du foretrekker det.

Store solbriller

Det er ikke alle som er så begeistret for de store solbrillene, noen føler seg kanskje som en ugle med så store innfatninger rundt øynene. Men denne trenden kommer til å fortsette å være en del av solbrillemoten i somrene framover. Det er selvfølgelig mange andre populære varianter, men de store solbrillene er elegante, klassiske og tidløse.

På utkikk etter flere klassikere? Her er flere klassikere som aldri ruster!

Tettsittende skjørt

Disse skjørtene er mer enn en passerende fase i motebildet. Invester i et trangt skjørt denne sesongen, det er flatterende til de aller fleste kroppsfasonger og lett å bruke med forskjellig tilbehør. Du kan for eksempel ha en undertøyslignende korsett under eller en denimskjorte over, variasjonene er uendelige.

Hvit skjorte

Dette plagget trenger ingen introduksjon. Den klassiske hvite skjorten har få begrensninger, den kan brukes til det aller meste.

Rutede skjorte

Selv om den rutede skjorten har vært spesielt populær de siste sesongene, så kommer den ikke til å forsvinne med det første. Tømmerhoggerskjorten er enkel, laidback og kul enten du bruker den til jeans eller til en mer pyntet kjole eller skjørt.

Ballerinasko

De klassiske småskoene fra Audrey Hepurn-perioden er en annen klassiker som burde være på plass i garderoben. Ballerinaskoene er søte, men samtidig elegante og du slipper vonde tær og føtter, i motsetning til de høye hælene. Du kan bruke dem til jobb eller til en kveld ute på byen.

Dette er de nye klassiske skjønnhetsproduktene!Se hvilke det er snakk om her!

Leggings

Leggingsene er ikke lenger noe du bare drar ut av skapet når du skal på 80-tallsfest. Dette plagget er tilbake, og det ser ikke ut til at leggingsen forsvinner med det første. Den finnes i hundrevis av ulike modeller, og denim, skinn, batikk-, leopard- og blomstermønster er bare noen av de forskjellige variasjonene. Leggingsen kan være basisen for nærmest et hvert antrekk, men for å unngå motekriser er det lurt å sørge for at overdelen dekker baken. Da ser leggingsen bra ut både foran og bak.

Hvite tennissko

Dette er skoene du kan bruke til nesten alt. De søte tennisskoene gir en avslappet, sommerlig stil og de ser bra ut til bare legger, tights eller bukser. Dessuten er de rimelige, og hvis de blir skitne kan du slenge dem i vaskemaskinen!

Sorte tights

Du kan sjelden gjøre feil med sorte tights. Du kan bruke dem til dag- og kveldstid, og de ser flott ut med shorts, skjørt og kjoler. De kan også være den perfekte redningen om du ikke vil blotte leggene – enten det er på grunn av manglende barbering eller brunfarge. I tillegg er de den perfekte løsningen for kalde kvelder ute, ta dem med i vesken og putt dem på når det begynner å bli kjølig.

Trench coat

Alle burde ha en trench coat i klesskapet. Den er anvendelig, praktisk, tidløs og perfekt for kalde og regnfulle norske kvelder.

Relevante artikler videre:

Få glamorøse og avslappede bølger i håret. Funker både til hverdags og fest

Solpudder er en must i sommersminken.Slik velger du riktig solpudder!

La neglene synes!Her er de hotteste neglefargene

Lilla er hot på øynene!Slik får du looken

Publisert:

Finn mer innhold om: