Rihanna dropper bh og bukse

Rihanna innrømmer at hun ikke er hundre prosent fornøyd med kroppen sin, men den stilsikre artisten dropper bh og bukse når anledningen byr seg.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Rihannas antrekk har vært mye omtalt i pressen den siste tiden, men den stilsikre artisten ser ikke ut til å la seg påvirke for hun fortsetter å flytte grensene. Nylig ble hun avbildet på vei til BBC Radio kun iført en utringet blazer og et par høye hæler. For anledningen droppet hun både bh og bukse.

Det er tydelig at popstjernen har selvtilliten i behold, men i et personlig intervju med Kate Garraway innrømmer 24-åringen at hun har dager hun ikke føler seg vel.

– Jeg tror ikke noen er hundre prosent fornøyd med kroppen sin, men jeg tror man må lære seg å være komfortabel med den kroppen man har, sier hun og legger til:

– Det lærte jeg blant annet da jeg tok toppløse bilder med magasiner som GQ og Esquire.

Stjernen forteller videre at hun er overbevist om at ingen går rundt og tror de er «The Bomb.com», men at de fleste ønsker seg det man ikke har.

LES OGSÅ: Kjendisene elsker denne designeren

Selv om Rihanna innrømmer at hun ikke er helt fornøyd med kroppen sin, viser hennes klesstil at hun slettes ikke er redd for å by på seg selv. På scenen velger hun ofte å overlate lite til fantasien og bruker gjerne provoserende kostymer i lakk og lær.

På privaten briljerer hun. Ikke bare er hun stilsikker - hun har en egen evne til å fornye seg overraskende fort samtidig som hun er uredd. Det beviste hun under sitt Londonopphold tidligere i år hvor hun blant annet gikk fra «Rude Girl» til klassisk på få timer og lot seg avbilde i en haug av ulike eksklusive antrekk.

LES OGSÅ: Knut Bry – fra YSL-modell til stjernefotograf

LES OGSÅ: Mette-Marit valgte rådyrt italiensk designerskjørt

Publisert:

Finn mer innhold om: