Glitter og glamour på Emmy-utdelingen

Årets beautytendenser var tydelige idet stjernene skred nedover den røde løperen, klare til fest. Sideskill og svakt sotede øyne var noen av gjengangerne.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Mange av stjernene hadde ganske riktig valgt å fokusere på én og én skjønnhetstrend under nattens Emmy-utdeling. De glamorøse antrekkene var kun understreket av flott tilpasset sminke og elegante frisyrer.

minMote har sett på noen av skjønnhetstrendene:

Dus soting og nøytrale lepper

Mange av stjernene hadde valgt å gå for dramatiske røde kjoler på nattens Emmy-utdeling. Og for å sette kjolen i fokus hadde de fleste valgt å gå for dus soting som eneste tilbehør. To av kveldens rødkledde som lyktes med denne looken var Leah Michele, kjent fra hit-tv-serien Glee, og Nina Dobres fra TV-serien The Vampire Diaries. Leppene hadde de begge holdt i nøytral farge.

Dramatiske vipper og plettfri hud

Hva sier vel mer ”se på meg” enn et sett løsvipper og tilhørende dådyrblikk? Reality-stjernen Kelly Osbourne og skuespiller Evan Rachel Wood hadde begge valgt å legge fokus på vipper denne kvelden. Plettfri hud, minimal rouge, duse lepper og perfekte bryn gjorde sitt til å understreke Bambi-effekten. Løsvipper er en av favoritt-skjønnhetstrendene til stjernene!

Løst oppsatt hår

Hollywood-stjernen Katie Holmes og The Devil wears Prada-stjernen Emily Blunt hadde begge valgt å gå for tilfeldig oppsatt hår til sine ulike antrekk. Katie med sin avslappede kjole og høye hårknute med tilfeldig ”rufs” gjorde sitt til at helhetsinntrykket ble veldig tilbakelent og kanskje litt for lite pyntet. Emily Blunt på sin side hadde valgt en mer pyntet kjole med samme løse hårsveis med noe fall i. Noe som var med på å skape et noe mer pyntet uttrykk enn Katie.

Sideskill og markerte lepper.

Siden Emmy nok ikke er så stiv i formen som Oscar-utdelingen, hadde mange av stjernene gått for løst og ledig hår. Felles for flere av dem var valget av sideskill med myke bølger i. Sideskillen gjorde sitt til at skuespiller Claire Danes' og Smurfe-stjernen Jayma Mays' sotede øyne og bringebærrøde lepper ikke ble for mye sammen med de glamorøse kjolene.

Less is more

De fleste er vant til å se superstjernene Gwyneth Paltrow og Kate Winslet med glødende hud, lite eller ingen øyensminke og nøytrale lepper. Denne kvelden var intet unntak. Begge har mestret ”sminke uten å se sminket ut”-stilen for lengst. Og begge vet å understreke egen skjønnhet i stedet for å lage en maske.

Rouge på en velpleid hud var fokuset, men tynn eyeliner, leppefarget leppestift og perfekt nappede bryn gjorde looken komplett.

Relevante saker videre:

MinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største motesideMinMote.no - Norges største moteside
Publisert: