Se stjernenes bohemske stil på Coachella

Søte sommerkjoler, slitte olashorts, kule solbriller og sandaler. Stjernen viste seg fra sine bohemske sider under helgens Coachella-festival i California.

silje
Publisert:

70-talls hippie

Verken kjendisene eller vi blir lei slitte olashorts. Det er muligens fordi de passer til det meste og er den perfekte følgesvenn i festivalgarderoben.

High School Musical-stjernenVanessa Hudgens valgte et hippiinspirert antrekk med en heklet topp, store smykker, fjær og veske med frynser som sin festivallook. Hudgens toppet det hele med et spesielt kjedesmykke på det vesntre beinet. Trendsetteren Nicole Richies festivalstil var også laidback i olashorts, kimono, lave boots og store solbriller.

Silje digger olashortsen. Slik fikser du kjapt et par shorts av en gammel jeans

Skuespilleren Kate Bosworth bommer sjelden på stilen og stod for en av helgens tøffeste antrekk med pilotbriller fra Ray-Ban, tøff t-skjorte, kort shorts og lave sko.

Bosworth var selve definisjonen på den avslappede California-stilen, som kommer til å bli en stor slager denne sommeren.

Søte sommerkjoler

Sommerens fineste kjoler går i blonder, hvitt og prikker. It-jenta Alexa Chung festet i hvit kjole, sandaler og veske fra Chanel, mens Kelly Osbourne hadde valgt en nydelig retrokjole i prikker og en fin sommerhatt. Skuespillerinnen Isabel Lucas valgte både maxikjoler og skjørt som helgens festivalstil. Mange av jentene valgte å droppe skoene, mens andre gikk for flate sandaler, sko med kilehæl eller lave boots.

På jakt etter et par nye solbriller før påske? Her er sesongens fineste modeller!

Elegante Teese

Burleskeartisten Dita von Teese har sin helt egen stil, og velger alltid elegante og spesielle antrekk utenom det vanlige, selv på festival. Maritime striper, shorts med høye liv, cat eye-solbriller, sko med kilehæl og veske fra Chanel sørget for en elegant look som skilte seg ut i festivalmengden.

Kjekke menn

Både kjekkaser som Joshua Jackson, Adrian Grenier og Sean Badgley fra Gossip Girl, hadde tatt turen til Coachella i helgen. Shorts, sandaler, t-skjorter og caps var blant den gjennomgående stilen blant den mannlige delen av festivalfolket.

På jakt etter noe nytt i garderoben? Her er vårens tøffeste herretrender!

Jeans går aldri av moten. Her er vårens kuleste trender for dame og herre!

Relevante saker videre:

På tide med en vårrengjøring? Slik gjør du vesken din mer praktisk!

Mangler du en allsidig jakke i garderoben? Denne passer til det meste!

Publisert:

Finn mer innhold om: