Nå skal århundrets mest omtalte brudekjole stilles ut

Er du i London i sommer? I så fall kan du ta en  titt på brudekjolen til Catherine hertuginnen av Cambridge.

Sara Johannessen
Publisert:

Årets mest omtalte brudekjole som Kate Middleton bar i det britiske prinsebryllupet i mai, skal denne sommeren stilles ut i Buckingham Palace.

I forbindelse med at de har åpent slott for skuelystne fra slutten av juli til oktober, skal blant annet antrekket hun bar på bryllupsdagen 29. april vises frem for folket, melder The Royal Collection.

Britisk brud

Hertuginnen av Cambridge giftet seg i en spesialdesignet brudekjole fra det britiske motehuset Alexander McQueen, signert sjefsdesigner Sarah Burton.

I tillegg til lillesøster Pippa Middleton sin ettersittende kjole, er brudekreasjonen spådd til å bli en av sesongens hotteste brudtrender med sine lange ermer og blonder.

Elegant kjole

I slottets infoskriv fra bryllupsdagen står det at 29-åringen ønsket at brudekjolen skulle være kombinasjon av britisk tradisjon og det moderne.

Kate samarbeidet tett med hoveddesigner Burton om kjolen, som hyller de tradisjonsrike sømteknikkene med enkel form og romantisk blondedekorasjoner.

Alle stoffene brukt til å skape kjolen er fra Storbritannia, og slepet på 2,7 meter er laget av lag med silketyll, kantet med blomsterbroderier, utført av the Royal School of Needlework.

Pippa sin kjole er også fra samme designer, men var enklere i designen med trompetformet skjørter og blondebesatt utringning.

Pippa digger norske vesker. Se bildene her.

Relaterte saker videre:

Beckham har aldri sett bedre ut. Se bildene!

Drøm deg bort i kongelige brudekjoler. Stor bildespesial.

Slik får du den kongelige stilen til Kate Middleton.

Publisert: