Dette ønsker motebloggerne seg til jul

Hvis landets best motebloggerne får det som de vil ligger det både harde og myke pakker under juletreet i år - gjerne fra skandinavisk designere.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

minMote har bedt tre av landets motebloggere liste opp hva de har på ønskelisten i år. Og svarene varierer fra en krølltang til fotobøker.

Se også:Perfekt under juletreet - 10 skjønnhetskupp til under 200-lappen

Live Brekke

Live jobber som webredaktør i ELLE, hvor hun også driver ELLE-bloggen.

I år ønsker hun seg ikke bare klær og tilbehør, men dessuten en krølltang hun kan bruke til både hverdags og fest.

- Jeg elsker å krølle håret og har slitt ut den gamle krølltangen min. Denne tangen er ikke dyr, pluss at den lager de fineste krøllene, sier Brekke til minMote.

Av tilbehør velger hun gjerne norsk design.

- Det blir aldri mer kleskrisedager med statementsmykkene fra den norske stylisten og smykkedesigneren Line Lislerud. Smykkene finnes i flere farger og passer perfekt sammen med en hvit T-skjorte og et par jeans, mener Brekke.

Basisplagg er nemlig noe hun aldri får nok av.

- Spesielt elsker jeg strikkegenserene fra dame- og herreavdelingen på Acne. Jeg får aldri nok av fine basisplagg som jeg kan bruke igjen og igjen.

Den perfekte venninnegaven er ifølge Live en tur til den nyåpnede neglebaren på Steen og Strøm. Ellers er neglelakker fra Dior et godt alternativ.

Marianne Theodorsen, www.styledevil.faksimile.no

Marianne blogger daglig om mote og henter gjerne inspirasjon fra fotobøker. Denne julen håper hun Tim Walkers bok ligger under juletreet.

- Tim Walker er en av mine favorittfotografer og jeg elsker fotobøker, så denne boka skulle jeg gjerne hatt, sier Theodorsen til minMote.

I vinter vil hun helst holde føttene varme i et par boots som er både komfortable og trendy.

- Jeg ønsker meg noen fine hverdagsboots og disse fra American Retro er innmari kule!

Av tilbehør velger hun helst ringer med dansk design.

- Danske Line & Jo lager fantastiske smykker. Denne minimalistiske ringen hadde passet helt perfekt på en av fingrene mine, sier motebloggeren, som dessuten vil matche ringen med et fargerikt skjørt fra svenske Acne.

- Jeg er svak for blyantskjørt om dagen. Dette fra Daniel Silver for Acne hadde vært perfekt med en stor strikkegenser, mener hun.

Se også:minMotes novemberfavoritter

Alexander Norheim, www.ax80-alive.faksimile.no

Alexander håper å kunne gjøre motebloggen sin enda bedre med et nytt kamera denne julen.

- Som blogger har jeg fått en fascinasjon for streetstyle og jeg trenger et bedre kamera for å kunne fange de beste øyeblikkene, forklarer Norheim,

Resten av tingene sine vil han gjerne bære rundt i en ultraeksklusiv briefcase fra Mulberry.

- En Mulberry-briefcase varer lenge og er klassisk og elegant. Dette er tilbehør som virkelig vokser med alderen, sier Norheim, som også har en skinnjakke fra Surface to Air på ønskelisten.

Men motebloggeren vil ikke bare ha klær og tilbehør under juletreet.

- Det er egentlig en liten hemmelighet, men jeg er en supernerd. Også elsker jeg Nintendo Wii, så det nye Zelda-spillet hadde vært en herlig julegave.

Se også:La clutchvesken bli festantrekkets blikkfang

Se også:Pynt deg varmt i vintersesongen

Se også:10 julebordkjoler som aldri slår feil

Les minMote-bloggen her

Følg journalisten på Twitter her

Publisert: