Hertuginnen fikk refs- dette stilnet kritikerne

Hertuginne Kate Middleton (30) er kjent for sin forkjærlighet for designmerker til overkommelig pris. Nå viser hun viljen til gjenbruk.

Ingrid Bruvik
Publisert:

Alle øyne var på hertuginne Kate da hun sjarmerte alle til stede på dronning Elizabeths diamantjubileum, som ble feiret med en storslått hagefest tidligere denne uken. Ekstra sjarmpoeng fikk hun ved å bruke den samme kjolen hun brukte for kun to uker siden.

Kjolen, som ble brukt første gang ved dronningens jubileumslunsj 18. mai i år, ble den gangen omtalt som dyr til Kate å være og førte til at hertuginnnen fikk kritikk. Kritikken fikk hun, fordi hun i utgangspunktet er kjent for sin bevisste bruk av kjoler fra merker som ikke ligger for høyt i pris. Det britiske nettstedet DailyMail påpekte også at kjolen kostet mer enn en gjennomsnittlig britisk månedslønn.

Smarte Kate brukte sin fornuftige motefilosofi ved å bruke kjolen fra den britiske designeren Emilia Wickstead, som koster omlag 11.500 kroner, på nytt. Denne gangen oppdaterte hun antrekket med nytt og flott tilbehør.

Hertuginnen av Cambridge kombinerte den rosa, eksklusive kjolen med en bredbremmet hatt i samme pastellfarge, en beige clutch og hennes varemerke - hudfargede pumps fra L.K. Bennett. Håret var som vanlig perfekt krøllet og satt opp slik at Kates vakre ansikt virkelig kunne stråle.

Dermed stilnet Kate kritikerne som mente at kjolen ikke var i tråd med hertuginnen og hennes prisbevisste image. Hun beviste dermed, en gang for alle, at hun er mer enn en kleshenger for dyre designermerker.

LES OGSÅ: Sommerens fineste kjoler- finn din favoritt!

LES OGSÅ: Sjekk Charlenes vågale stil- slik har vi aldri sett henne

Publisert: